Rettsmidler for en tannpine

June 5

En tannpine kan ødelegge noens dag ved å innføre en god del smerte inn i den. De forårsaker munnen til å banke og lage snakker og spiser veldig vanskelig. Virkelig, ingenting godt kommer fra en tannpine. Hvis du er ute etter å bli kvitt en, prøv en av følgende løsninger oppført her. De har alle blitt brukt i det siste for å kurere tannpine.

Hvitløk

Et fedd hvitløk bør tygges eller plassert på tann som vondt. Hvitløk er en vanlig urt som er ansett som en kur-all for noen, og det vil bidra til å redusere smerter forårsaket av en tannpine.

Pepper

En klype pepper blandet med litt salt bidrar til å bøte tannpine også. Den gjør dette ved å redusere følsomheten av tennene, forårsaker den til å skade mindre når trykket er satt på den.

Limes

Limes er fulle av vitamin C, som er en kraftig antioksidant, og bidrar til å forbedre immunforsvaret. Suge på en lime når du har en tannpine, og saften vil levere en konsentrert mengde vitamin C direkte til tannen i spørsmålet.

Wheat Grass

Tygging hvete gress vil trekke ut og drepe bakteriene i tennene og tannkjøttet. Dette bidrar til å kurere tannpine samt hindre tannkjøttsykdommer og andre lidelser i munnen.

Skylle

Noen ganger kan en tannpine ikke er forårsaket av bakterier, men noe så enkelt som mat som sitter fast mellom tennene. Skylling kraftig og regelmessig med vann kan løsne maten og utbedre tannpine.