Konan Specular mikroskop Feilsøking

July 4

Konan Specular mikroskop Feilsøking


Konan speil mikroskoper gi cellenivå utsikt over endotelet - det tynne laget av celler som kler innsiden av blodårene. Leger og kirurger bruker Konan speil mikroskoper å screene pasienter for dystrophies, endotelceller problemer og katarakt unormalt. Når Konan mikroskop ikke fungerer som den skal, feilsøke den for å finne ut om du kan reparere mikroskop selv eller må sende den til selskapet for reparasjon.

Bruksanvisning

1 Kontroller innstillingene til mikroskopet, hvis du får et dårlig bilde. Den manuelle vil gi deg spesifikke innstillinger for å bruke for en rekke situasjoner. For eksempel, hvis pasientens hornhinne er tykkere enn gjennomsnittet, må du foreta justeringer på mikroskop for å få et bilde som vil hjelpe deg med diagnose.

2 Fjern immersjonsolje i dispenseren beholderen ved siden av mikroskop, hvis bildet ser disig. Haziness antyder at det er gjær vokser i immersjonsolje, og gjæren vil påvirke bildekvaliteten. Steriloljebeholdere ved grundig tørke dem med isopropanol, og fylle beholderne med en 50/50 blanding av lav og høy viskositet immersjonsolje.

3 Flytt prøven gli raskt frem og tilbake et par ganger, hvis du legger merke til en boble i bildet. Bobler vil påvirke din evne til å se bildet klart. Flytter glide frem og tilbake et par ganger bør løsne boble.

4 Mistenker en skitten tips på objektivet, dersom sentrum av bildet er fokusert, men kantene er uklare. Bruk en lofri papir vev å tørke forsiktig overflaten av linsen. Hvis kantene er fortsatt uklart etter at du har rengjort objektivet, har immersjonsolje begynt å lekke inn, og du må ha en servicemann fikse forseglingen på immersjonsolje avdelinger.

5 Endre lampen, hvis mikroskop ser ut til å være å få makt, men er ikke opplysende. For å endre pære, koble maskinen og la den kjøle seg ned. Løsne skruene som holder lampehuset på plass, og fjern lampeholdeklemmen. Ta ut den gamle pæren. Installer ny pære, men prøv å unngå å berøre lampeglasset med fingrene. Det kan føre til fingeravtrykk flekker, som kan hindre bilder. Sett på låseklemmen, lampehuset og strømtilkoblinger.

Hint

  • Ring Konan for mer komplekse problemstillinger. De fleste Konan speil mikroskoper selges med tre til fem års garanti og service er vanligvis inkludert.