Hvordan finne en kvalifisert lege

September 6

Hvordan finne en kvalifisert lege


Helsen til deg og din familie er av den største betydning, og finne en god lege som du er komfortabel med er viktig. Det finnes en rekke ting du kan gjøre for å sikre at du finner en kvalifisert lege og spesialisert lege. Fra personlige informasjonskilder til styrende medisinske organer, det er rikelig med tilgjengelig informasjon hvis du ser på de riktige stedene. Jo mer tid du bruker på å forberede og forske, jo mer trygg du vil føle deg i å plukke rett lege.

Bruksanvisning

Hvordan finne en kvalifisert Family Doctor

1 Snakk med familie og venner. Det er sannsynlig at de vil anbefale deres personlige lege eller gi deg navnene på alle de har jobbet med. Du vil sannsynligvis ha den beste lykken å stole på anbefalinger fra folk du kjenner.

2 Søk i lokale telefonboken. Hvis du har fått navnet på en fastlege, kan du enkelt finne henne medisinsk kontor og kontaktinformasjon. Hvis du har hatt noen anbefalinger, se under "lege" i din lokale telefonboken og velge et par navn.

3 Gjør en generell Internett-søk. Når du har navnet på en lege, kan du bruke en søkemotor for å finne legens kontaktinformasjon og nettside. På nettsiden vil være en liste over hans kvalifikasjoner, herunder blant sine år som lege og hvor hans kontor er.

4 Søk en online lege katalog. Du kan legge inn en lege navn i en elektronisk katalog som American Medical Association for å sjekke at hans kvalifikasjoner er legitime.

Hvordan finne en kvalifisert spesialisert lege

5 Be om en henvisning. Hvis du trenger spesialisert behandling, da det første skritt ville være å be om en henvisning fra fastlegen din.

6 Forskning elektroniske kataloger som American College of Surgeons katalogen (facs.org) for å finne en kvalifisert kirurg eller American Society of Plastic Surgeons nettsted (www1.plasticsurgery.org) for å finne en kosmetisk kirurg. Det finnes flere andre steder du kan besøke, avhengig av hvilken type spesialist du søker etter.

7 Sjekk din helseforsikring plan. Sjekk om din helseforsikring plan vil dekke spesialisert lege av ditt valg. Dersom lege besøk ikke vil bli dekket av forsikringsselskapet, kan en representant gi deg et alternativ.