Hvordan er datamaskiner som brukes i dag i det medisinske feltet?

June 1

Hvordan er datamaskiner som brukes i dag i det medisinske feltet?


Datamaskiner endrer måten helsevesenet organisasjoner gjør forretninger. Som det medisinske feltet blir mer progressive gjennom teknologiske fremskritt, er datamaskiner blir integrert i kontinuum av medisinsk praksis å gi mer effektive og effektive måter å levere tjenester.

pasient Ledelse

Helsepersonell klinikere og administratorer både viser entusiasme for en av det medisinske feltet nyeste teknologiske trender: pasientinformasjon styringssystemer. Disse elektroniske systemer fungere som en database for lagring av pasientjournaler. Informasjon kan enkelt legges til, endres, slettes, skrives ut eller revidert ved å klikke på noen knapper på datamaskinen. Legene trenger ikke å oppbevare eller bære rundt pasientjournaler lenger, fordi alt de trenger er tilgang til en datamaskin eller bærbar PC for å trekke opp pasientinformasjon.

planlegging

Når en pasienter kaller en helseinstitusjon for å gjøre en avtale, representant som svarer telefonen kan planlegge dem gjennom bruk av en datamaskin avtale planlegging system. Disse elektroniske systemer tillater front office ansatte til å legge til, slette eller endre avtaler med et klikk med musen. Hvis det er mer enn en lege på en klinikk, kan tidsplaner sorteres etter lege, samt være fargekodet for å indikere når en lege har tilgjengelighet.

medisinske påstander

Datamaskiner er hva helsevesenet selskaper bruker for å sende inn, gjennomgå, prosess og betale medisinske påstander, ifølge en artikkel 2006 av Healthcare Financial Management Association. Helse teknologi trender tyder på at flere og flere bedrifter er avhengig av datamaskiner for å sende inn sine krav, i stedet for å sende dem via papirkopi, fordi datamaskiner fremskynde prosessen. Informasjon ledelse ingeniører har skapt systemer og teknologi verktøy som gjør kravprosessen av det medisinske feltet mer effektiv og lett å bruke.

Imaging

Datamaskiner blir mye brukt i radiologi riket av helsevesenet, ifølge CMT Medical Technologies. Teknologiske fremskritt har ført til mer sofistikerte måter å ta røntgen og utføre bildetjenester. Imaging teknologi kan ikke gjøres uten datamaskiner. Datamaskiner tillate radiologer og teknikere for å studere og skrive ut de endelige bildene.

Kommunikasjon

Fordi så mye informasjon er lagret på datanettverk, helsetjenester ansatte er avhengige av elektronisk oversendelse av pasientopplysninger ved hjelp av datamaskiner. I sykehus innstillinger, kan en avdeling bruke en datamaskin til å overføre en pasients røntgen resultater eller laboratoriearbeid til en annen avdeling. En 2010-oppdatering av Healthcare Information and Management Systems Society forklarer at helsepersonell er avhengige av datamaskiner og informasjonssystemer for å forbedre tilbudet av medisinske tjenester gjennom deling av informasjon.