Slik Cure Bad Mood

September 1

Dårlig humør påvirker mange mennesker fra tid til annen. Negative følelser kan være forårsaket av vanskelige livsendringer, urovekkende relasjoner, psykiske lidelser eller bare har en dårlig dag. Coping med dårlig humør på en positiv måte vil hjelpe deg å behandle den raskt, komme videre med livet ditt, og føler seg glad igjen.

Bruksanvisning

1 Tenk positive tanker i stedet for å dvele ved negative tanker. Hvis du er opprørt om en bestemt situasjon, prøver å finne positive sider ved situasjonen eller problemet løse på en måte som vil hjelpe deg til å føle deg godt om deg selv.

2 Lytt til din favorittsanger eller band og synge med høyt. Singing kan bidra til å distrahere tankene dine og muntre musikk kan løfte ditt humør.

3 Gå på en tur eller tur og bruke tiden til å tenke klarere om problemene dine. Turgåing kan være avslappende og bidra til å lette ditt sinn bedre enn resten fortsatt mens følelsen deprimert.

4 Finn noe annet å fokusere på før du er i stand til å føle seg lykkeligere. For eksempel, lese en bok eller snakke med en venn om ulike emner enn hva du er opprørt.

5 Ta en kort lur, eller gå til sengs tidlig. Noen ganger, kan ikke få nok søvn bidrar til følelser av depresjon.

Hint

  • Unngå å delta i destruktiv atferd når du er følelser deprimert. Overspising, røyking, drikking og tar medisiner kan forverre negative følelser.