Den gjennomsnittlige kostnaden for røyke

August 10

Den gjennomsnittlige kostnaden for røyke


Ifølge American Cancer Society, en person røyker beregne den gjennomsnittlige prisen for sin røyking vane ved å estimere prisen på en pakke sigaretter og deretter beregne antall pakker røykte over en dag, uke eller måned. Eksperter ved American Cancer Society også oppmerksom på at kostnadene ved røyking kan inkludere røyke-forbundet helseproblemer, og til og med personlig hygiene bekymringer som følge av røyking.

Kostnad for sigaretter

En finansiell rapport fra MSN, publisert i september 2008, viser at den gjennomsnittlige kostnaden for en pakke sigaretter falt mellom $ 4,50 og $ 5, inkludert skatter. Rapporten antyder at en røyker som røyker en pakke om dagen vil bruke ca $ 1600 per år på sigaretter. The American Cancer Society tilbyr en gratis kalkulator for besøkende av nettstedet sitt. En røyker kan bruke dette verktøyet til mer nøyaktig beregne hans personlige sigarett utgifter.

Helse Komplikasjoner og helseforsikring

The American Cancer Society rapporterer at røyking øker risikoen for helseproblemer som kreft, lungesykdommer, hjerte- og karsykdommer, hjerteinfarkt og hjerneslag. Røykere må vurdere kostnadene for behandling for disse helseproblemer samt økte helseforsikring koster de betaler. I september 2008 økonomiske forskere fra MSN undersøkt kostnadene for helseforsikring for røykere og funnet at premiene for røykerne var dyrere. Regency Blue Shield, for eksempel, siktet en 44 år gammel mannlig ikke-røyker $ 292 i måneden for en plan med en $ 1500 egenandel. En røyker er belastet $ 338 per måned for samme plan, som er en årlig forskjell på $ 552. Den samme rapporten fra MSN sier at 5 prosent av selskapene belaste ansatte høyere helsevesenet premie hvis de røyker.

rengjørings~~POS=TRUNC Utgifter

Hilary Smith av MSN tyder på at rengjøring utgifter til biler, møbler og til og med klær alle kan legge til kostnadene ved røyking. Trekket i biler eller på sofaer, for eksempel, kan bli misfarget av røyk, og lukten er vanskelig å fjerne. I mange tilfeller vil røykere har til å erstatte møbeltrekk, tepper eller møbler før videresalg av en bil eller hus. De estimerte rensekostnader for den gjennomsnittlige hjem er $ 280 per år for tepper og mellom $ 25 og $ 50 for hver del av stoppede møbler.

Huseiere Forsikring

Smith påpeker også at mange forsikringsselskaper belaste røykere høyere huseiere premie. Forsikringsselskapene opplever ofte at det er en sammenheng mellom røyking og utilsiktede husholdnings branner som oppstår når sigaretter blir stående uten tilsyn. Private politikk kan koste fra $ 457- $ 1372 årlig, og ikke-røykere er ofte gitt rabatter på 10 prosent.

Personlig hygiene

The American Cancer Society skisserer en rekke personlige hygiene problemer som følge av røyking. Den mest åpenbare er gulfarging av tennene, hud og hår skade. Røykere ofte til prosedyrer som for eksempel tannbleking eller dyre hudpleie regimer å reversere disse effektene, og disse prosedyrene legge til den generelle årlige kostnaden for røyking. Smith påpeker at de fleste profesjonelle tannbleking tjenester lade mellom $ 400 til $ 600 for en behandling. Kjemisk rensing av klær oftere kan koste opp til $ 150 per år. En person røyker kan vurdere disse kostnadene når facto hans samlede årlige røyking utgifter.