Hvordan finne et bord sertifisert Doctor

November 18

Hvordan finne et bord sertifisert Doctor


Når du overlater din omsorg til en lege, vil du være sikker på at hun er en kompetent medisinsk fagperson som har den nødvendige treningen. Avhengig av hvilken type lege du ser, kan du også foretrekker henne å ha ekstra kvalifikasjoner. American Board of Medical Special tilbyr sertifisering i flere medisinske felt. Styret evaluerer kandidater ved hjelp av muntlige og skriftlige eksamener og intervjuer for å verifisere ferdigheter og kunnskap. Ved å finne et bord sertifisert lege, kan du sikre at du vil være sikker på at hun har spesialisert kunnskap i sitt område av praksis.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over potensielle leger gjennom forsikringsselskapets leverandør av en lege henvisning tjeneste som 1-800-leger. For å finne et bord sertifisert lege, vil du trenge en første liste over leger som du kan innskrenke.

2 Finn ut om legene på listen praksis i et område som styret sertifisering er tilgjengelig. American Board of Medical Special (ABMS) lister 25 områder der leger kan tjene styret sertifisering, og flere av disse områdene har også sub-spesialiteter som kan sertifiseres. For eksempel kan en lege bli sertifisert i Family Medicine, og hun kan også ha en sub-spesialitet i områder som Adolescent Medicine eller geriatri. Den ABMS viser alle kategorier og under spesialiteter på sin hjemmeside.

3 Ring legekontorer og spør om de er styret sertifisert, og hvis de har noen sub-spesialisering. En lege eller hans kontor ansatte bør alltid være villig til å dele denne informasjonen med deg. Hvis en lege sier at han er sertifisert eller medarbeidere på sitt kontor forteller deg at han er, spør hvilken medisinsk spesialitet styret har godkjent ham, og hvis det er en ABMS medlem bord.

4 Dobbeltsjekk hver lege sertifiseringsstatus ved å gjøre et søk på American Board of Medical Special nettside. Den ABMS tilbyr en søkbar database for alle som registrerer seg på nettstedet deres. Det vil fortelle deg om en lege er virkelig sertifisert, hvis hun har en sub-spesialitet, og antall år har hun holdt sin sertifisering.

5 Call (866) ASK-ABMS hvis du ikke ønsker å registrere, så spør om sertifisering status for hver lege på listen din. Du kan også slå opp en lege status i "The Official ABMS Directory of Board Certified medisinske spesialister," en jevnlig oppdatert bok som kan finnes i mange offentlige biblioteker og medisinske biblioteker.

6 Når du har smalere ned listen ved å verifisere hvert lege styret sertifisering, velge en lege fra listen. Fordi du vet at alle dine valg er styret sertifisert, kan du velge basert på andre kriterier du ønsker, for eksempel om legen godtar din forsikring, og om hans kontor er på et passende sted.

Hint

  • Selv om en lege sikrer deg at han er styret sertifisert, alltid dobbeltsjekke denne informasjonen med ABMS. Noen ganger kan en lege som ikke har sertifisering, eller som har latt sin sertifisering forfalle, vil hevde at han er styret sertifisert. Den eneste måten å vite sikkert er å bekrefte det på egen hånd.