Hva er de første tegn på en spontanabort?

March 11

Hva er de første tegn på en spontanabort?


Spontanabort refererer til spontan tapet av en graviditet i løpet av de første 20 ukene etter unnfangelsen. The American College of Fødselsleger og Gynekologer anslår at opp til 25 prosent av alle graviditeter ender i spontanabort. Flertallet av spontanaborter skje i løpet av de første ukene etter befruktning, og den resulterende blødning er ofte forvekslet med en vanlig menstruasjon. I mange av disse tilfellene kvinnen kanskje ikke engang vet at hun var gravid.

Tidlig varsling tegn

Det er noen tidlig varsling tegn på en forestående abort det vanligste er uvanlig sterk smerte i nedre del av ryggen eller magen, spotting eller blødning, eller bestått av andre vev eller væske fra skjeden. En kvinne som vet at hun er gravid, bør kontakte det legen hvis hun begynner å oppleve nedre rygg eller mage smerter som er mer intense eller vare lenger enn sin normale menstruasjonssmerter.

betraktninger

Selv om de fleste gravide kvinner vil oppleve noen blødning under svangerskapet, noe utflod fra rosa-farget slim, blodpropp lignende vev som passerer fra skjeden, eller brun eller lys rød blødning er tegn som kan tyde på utbruddet av abort og garanterer kontakter legen eller jordmor.

Undersøkelse

Det er mulig for barnet å stoppe utviklingen av tidlig i svangerskapet før utbruddet av slike symptomer som kramper eller blødning. Behandlende lege eller jordmor kan oppleve en mangel på vekst av livmoren eller ikke kan være i stand til å høre babyens hjerterytme. I slike tilfeller ytterligere tester kan pålegges å avgjøre om en spontanabort allerede har oppstått.

Infeksjon

I noen tilfeller en forestående abort er ledsaget av en infeksjon i livmoren kalles en septisk abort. Denne infeksjonen er vanligvis ledsaget av frysninger, feber, muskelsmerter, ekstrem tretthet, vaginal blødning ledsaget av en tykk, illeluktende utflod og magesmerter. Disse symptomene krever akutt medisinsk hjelp eller mor risikerer alvorlige skader til sine reproduktive organer inkludert hennes eggstokker, eggledere og livmor.

årsaker

Selv om noen aborter er et resultat av morens medisinsk tilstand som diabetes eller hormonelle problemer, de fleste spontanaborter oppstår fordi barnet ikke utvikler seg normalt. En ødelagt ovum, blæremola eller kromosom problemer som oppstår som cellene deler kan alle føre til en spontan abort. Rutinemessig øvelse, seksuell aktivitet og arbeid vanligvis ikke føre til spontanabort.