Cystitt og Menopause

June 3

Menopause er ofte referert til som "endring av livet", eller den tiden da en kvinne har sin siste menstruasjon. I løpet av denne tiden, de kvinnelige hormonene begynner å svinge, og dette kan føre til ubehagelig forhold, inkludert blærekatarr.

symptomer

Cystitt er en blære infeksjon forårsaket av bakterier som skyves opp gjennom urinrøret. Symptomer på cystitt er hyppig vannlating, svie, blod i urinen, smerter, feber, hyppig trang til å urinere, eller stygg luktende urin.

Endringer

Gjennomsnittsalderen en kvinne går gjennom overgangsalderen er 51. Det kan ta opp til fem år for hennes hormoner for å stoppe varierende; Spesielt begynner det kvinnelige hormonet østrogen å minske.

Overgangsalder

Symptomene på overgangsalder er forskjellig for hver kvinne, men vanligvis er blærekatarr, hetetokter, tørr skjede, humørsvingninger og vektøkning.

årsaker

Kvinnelige hormoner holde vagina og blæren sunn; når disse hormonene redusere vaginal og blæren veggene blir tynnere og tørrere. Som hormonnivået svinge, pH i vaginal området endringer, og du er mer utsatt for bakterier.

Forebygging

For å forhindre blærekatarr i løpet av overgangsalderen, kan østrogen kremer smøre skjeden og tykkere blæren og vaginal vegger. Drikk tranebærjuice og ta Vitamin C. Tørk fra foran til bak, hindrer bakterier fra å berøre urinrøret.