Hvordan søke om Medicare i South Carolina

April 20

Medicare tilbyr helseforsikring til folk som er minst 65 år gammel, funksjonshemmede, eller i sluttfasen av nyresykdom. Disse pasientene har ofte dyre medisinske behov, og kan ikke være i stand til å ha råd til helsetjenester uten Medicare. Ifølge Statens helse fakta, dekker Medicare 761,703 mennesker i Sør-Carolina, som i desember 2010. Selv om Medicare er en føderal program, kan innbyggerne i South Carolina søke på en av de feltkontorer i sitt område.

Bruksanvisning

1 Samle dokumentasjonen du trenger å søke om Medicare. Ta med ditt personnummer kortet, fødselsattest, den siste selvangivelse, bankutskrifter, betale stubber eller bevis på betaling fra andre trygdeprogrammer, lease eller hus gjerning å bevise bosted i South Carolina, og medisinske journaler.

2 Se etter Social Security Administration kontor som betjener ditt område i South Carolina ved å gå til SSA hjemmeside og klikke på "Finn et trygdekontor." Nettstedet vil be om ditt postnummer og gi deg en liste over kontorer i nærheten av deg.

3 Gå til kontoret med dokumentene. Vær på kontoret så snart det åpner for å unngå å ha en lang ventetid for å se en saksbehandler. Dette gjelder særlig for kontorer i mer tett befolkede byer som Columbia og Charleston. La saksbehandler vet du ønsker å søke om Medicare fordeler. Hun vil lede deg gjennom programmet ved å stille spørsmål om identitet, alder, inntekt, sivilstand, boform og medisinsk historie. Gi saksbehandler bekreftelses papirer og hun vil sende inn søknaden.

4 Vent opptil fire uker for SSA å behandle søknaden. Hvis det godkjenner søknaden om Medicare dekning, vil du motta din Medicare kortet med godkjenning varsel. Dersom SSA fornekter søknaden din, vil det sende instruksjoner for å appellere avgjørelsen med fornektelse varsel. Du må starte ankeprosessen innen 60 dager etter datoen for innkallingen.