Den omfattende helseforsikring loven

September 3

Tenk deg: president i USA foreslår en regning lovende omfattende helsetjenester for amerikanerne. Han nevner de stigende kostnadene for helsetjenester og den byrden det plasserer på den gjennomsnittlige amerikanske familien. Han snakker om de 25 millioner amerikanere som fortsatt uforsikret, og mangelen på omfattende dekning for de som er. Høres det kjent ut? Det kan, men i dette tilfellet presidenten var Richard Nixon og året var 1974.

Historie

I en spesiell melding til Kongressen på 6 februar 1974, president Nixon kalt for etablering og gjennomføring av lovgivning skal finansiere helsevesenet på landsbasis. Tidligere hadde han overvåket den største utvidelsen til Medicare valgbarhet opp til det punktet. Han aktivert nesten 2 millioner mennesker under 65 år som fikk trygd funksjonshemming forsikring betalinger for å være kvalifisert for Medicare dekning.

Hensikt

Nixon ment å løse de to store feil han så i helseforsikring system. Den første feilen var at de som var uforsikret var ofte de som trengte dekning mest og var minst sannsynlig å få det. Den andre feilen gjaldt eksisterende helse dekning. De som var forsikret ble ofte gjort det med dekning som ikke var "balansert, omfattende og fullstendig beskytter" i hans ord.

Funksjon

Planen vil gi en bred og balansert dekning gjennom en av tre programmer. Ansattes helse forsikring ville dele kostnadene mellom arbeidsgiver og arbeidstaker. Forbedret Medicare for innbyggerne 65 år og eldre ville ha tatt flere, trengs fordeler. Den endelige planen, pasning helseforsikring, var ment for lavere inntekter personer eller de som ikke var kvalifisert for noen av de andre programmene, med kostnader utover forsikredes midler som deles av føderale og statlige myndigheter.

Egenskaper

Nixon forslag Omfattende Health Insurance Plan (CHIP) var basert på syv prinsipper. Først vil det gi alle amerikanere muligheten til å få omfattende helseforsikring. Det ville koste mer enn enhver borger hadde råd til. Det tredje prinsippet var å bygge på styrken av eksisterende private og offentlige planer og harmonisere dem inn i et enkelt system. Planen vil bruke offentlige midler kun der det trengs, og vil ikke kreve nye skatter. Det ville opprettholde pasientenes valgfrihet og sikre leger jobbet for pasienten, ikke regjeringen. Planen vil også stimulere til mer effektiv bruk av eksisterende ressurser helsevesenet. Den endelige prinsippet planen ble bygget på var å sørge for alle relevante parter vil bli investert i å gjøre systemet fungerer.

fordeler

De tre planene ville tilby identiske fordeler for alle kunder, uavhengig av alder eller inntekt. Fordelene inkludert sykehus, resept og livreddende medisiner, laboratorietester, medisinsk utstyr, ambulansetjenesten og lege omsorg inn og ut av sykehuset. De foreslåtte fordeler også inkludert "andre hjelpe helsevesenet," i president Nixons ord.