Menneskelig Pheromone Informasjon

July 2

Menneskelig Pheromone Informasjon


Feromoner er kjemiske stoffer som produseres av mennesker, dyr og insekter for å stimulere andre av samme art for å indusere en viss oppførsel.

androstenol

Androstenol, oppdaget i slutten av 1970-tallet av Dr. George Dodd, er en menneskelig feromon som induserer sosial interaksjon mellom medlemmer av det motsatte kjønn.

androstenon

Androstenon er et feromon som gjør at menn synes dominant, aggressiv og konkurransedyktig, men det betyr ikke oppmuntre den mannlige å holde seg til en kvinne.

androsterone

Androsterone finnes i mannlig urin. Dette feromon gir kvinner en følelse av at hannen er i stand til å beskytte henne, gi henne og sender en melding om at han vil bli en god far.

Androstadienone eller Androstadienol

Androstadienone eller androstadienol finnes i mannlig svette. Det er oppdaget av kvinner gjennom lukt. Noen kvinner ønsker å være nær og kose med en hann som viser denne pheromone.

estratetraenol

Estratetraenol, som finnes i kvinnelig svette, tiltrekker menn til kvinner som foregående pheromone tiltrekker kvinner til menn.

Bombykol

Bombykol er den første feromon oppdaget i 1953; det skilles ut i løpet av kvinnelige eggløsning og sender signaler til menn fra lange avstander, selv ved svært lave konsentrasjoner.