Liste over Top Ten ab maskiner

April 23
Liste over Top Ten ab maskiner

Oversikt

Washboard abs har lenge vært et symbol på fysisk form. For mange, men å oppnå at "six-pack" utseende kan virke umulig. I dag er det en rekke ab maskiner og utstyr som-kombinert med kardiovaskulær trening-kan gjøre denne drømmen til virkelighet. Her er en liste over de 10 mest anbefalte maskiner for å arbeide magemusklene. De fleste av disse elementene kan kjøpes på nettet eller i butikker og sportsbutikker.

Exercise Ball

Gymnastikkballer-eller "flexaballs"-var brukt av fysioterapeuter før blitt populært med fysiske treningsentusiaster. Denne "ab machine" hjelpemidler i toning mage- og ryggmusklene samtidig forbedre kjernen styrke. Plasser kroppen din flatt på med føttene på ballen, berøre gulvet for balanse. Når du er skikkelig plassert på treningsball, kan du utføre en rekke mageøvelser som crunches, vendinger og omvendt curls.

AbWheel

Den AbWheel er nettopp det et hjul. Fra en knelende posisjon, ta tak i håndtakene og gradvis rulle AbWheel fremover. Hold kroppen din om 6 inches av gulvet som du utvide armene forbi hodet. Bruk magemusklene til å ta med armene tilbake til kroppen din.

Bosu Ball eller Balance Trainer

Denne "Both Sides Up" eller "Both Sides Benyttet" magetrener er en øvelse ball som har vært skiver i to og deretter festet til en plattform. Ballens ustabilitet er hva som fungerer Mage. Utføre ulike bevegelser på Bosu, for eksempel stående, hopping, dreiing, huk og spretter, tvinger kjernemuskulaturen for å holde seg stabil.

Ab Roller

Rettet for nybegynnere Ab Roller eller magetrener benytter en "rock bevegelse" for å støtte overkroppen mens du arbeider Mage.

Foam Roller

Skummet er rørformet kontur er anbefalt for alle nivåer av utøvere. I likhet med Bosu Ball, fungerer skum roller på økt fleksibilitet, balanse og core styrke. Plasser kroppen din på valsen med hodet hvilende på toppen. Utvid armene for å danne en "T." For en mer intens abdominal trening, slipp armene til sidene eller utvide dem over hodet.

Hengende Ab Straps

Vanligvis funnet i et treningsstudio eller treningssenter, hengende ab stropper å isolere de nederste magemusklene. Stroppene bidra til å støtte din kroppsvekt mens du utfører hengende eller suspendert etappe reiser.

Kjerne Exercise Board

En kjerne øvelse ombord stigning i alle retninger. Enten du står på brettet eller plassere håndflatene på toppen, er magemusklene engasjert. Planke vendinger og push-ups er bare noen av øvelsene som kan utføres på dette ab maskin.

hyperextension Board

Denne maskinen er satt opp i en 45-graders vinkel og anbefales for å arbeide mage skrå musklene. Stå sidelengs med føttene avstivet mot støttene og hendene på hoftene. Bøy kroppen i retning av gulvet til du kjenner at musklene strekker. Gjenta på den andre siden.

Kapteinens Chair

Dette er en av de mest affektive maskiner for bearbeiding av magemuskler. Ta tak i håndtakene som du utvide bena rett ned. Skyv inn i puten som du stramme magemuskler. Gradvis trekke knærne opp og inn til brystet uten å bøye ryggen eller gynge bena.

Treningsmatte matte~~POS=HEADCOMP

Noen ganger mindre er mer. Invester i en treningsmatte. Nettsteder, for eksempel All-About-Abs.com, har et bredt utvalg av øvelser som kan gjøres hjemme.