Hvordan være en individuell og elske deg selv

March 28

Hvordan være en individuell og elske deg selv


I en verden der alle er å fortelle deg hvordan du kler deg, hvordan du skal opptre, og forventer du å være som alle andre, er det vanskelig å være seg selv og som deg. Les videre for noen tips for å holde deg kjærlig hvem du er.

Bruksanvisning

1 Lær deg ikke om hva andre mener. Dette er den vanskeligste delen. Du må elske deg selv før noen andre kan. Tvinge deg selv til å passe på eller være som andre ikke vil gjøre deg lykkelig, og hvis du ikke er fornøyd, vil ingen noensinne se deg for den fantastiske personen som du virkelig er.

2 Kle på en måte som gjør deg glad. Ikke engang tenke på hva som er "in", hva modellene har på seg, eller merkevarer. Bruk det du liker, og hva som gjør at du føler deg bra. Hvis du er glad som en musling i no-name jeans og en singlet, bruke den. Hvis du liker å kle seg ut, gjør det. Hvis du liker iført oransje, grønt og blått i samme antrekk, gå for det. Utvikle din egen personlige stil, og ikke bry deg hva andre synes om det.

3 Gjør hva som gjør deg lykkelig. Ikke få jobben din forelder eller signifikante andre vil at du skal ha, får det du vil ha. Ikke ta pianotimer hvis du heller vil jobbe på biler. Ignorer kjønns "regler", fordi det virkelig er ingen. Chicks kan være utstyr hoder, og gutta kan sy. Hvis du liker å gjøre det, gjør det!

4 Velg dine venner. Ikke henge ut med folk hvis alt de gjør er å prøve å forandre deg. EKTE venner vil elske deg for den du er, ikke prøve å slå deg til noen andre. Hvis folk du ringe venner fornærme deg, fornedre deg, eller ser ned på deg, de er egentlig ikke venner. Finn folk som liker hvem du er, som du er.

5 Ikke gjem deg selv. Det kan være vanskelig å være tro mot deg selv, men det er viktig hvis du noen gang ønsker et lykkelig liv. Hvis du ønsker en annen religion enn familien din, hvis du er i forskjellig musikk og aktiviteter, hvis du er homofil, hva det er, må du være ærlig med deg selv om det, og dele den med de du stoler på, og arbeid mot å være åpen om det.

6 Elsk kroppen din. Bare fordi media sier at du trenger å se ut som en kjendis, betyr ikke at du faktisk må. Det absolutt ikke betyr at du ikke kjekk eller vakker akkurat som du er. Hvis du kan lære å elske hvordan du ser ut, og alle dine unike egenskaper, vil du bli attraktive i andres øyne. En stor del av attraktivitet er holdning. Hvis du bærer deg selv med stolthet og elske deg selv, vil du tiltrekke bedre mennesker inn i livet ditt. (Bare vær forsiktig med å ta det til det ekstreme for å bli innbilsk.)

7 Nyt livet ditt. Selv når tidene er tøffe og ting ser dyster, ta litt tid hver dag til å gjøre eller i det minste tenke på noe som gjør at du føler deg bra. Del følelsen med venner og familie hvis du kan, siden glede delte dobles. Hvis ikke, i det minste ta deg tid til å være takknemlig for det du har, og tenke på ting som gjør at du føler deg glad.