Hva er Rotator Cuff reparasjon?

August 31

Rotator cuff er en struktur av sener og muskler som holder skulderen på plass og tillater løfting av arm og nådde opp. Skade på rotator cuff kan resultere i kirurgisk reparasjon.

Hensikt

Rotatorkuff reparasjon operasjonen er utført for å lindre smerte som ikke er kontrollert av andre behandlinger, samt for å gjenopprette den fleksibilitet og funksjon til skulderen.

årsaker

Rotator cuff reparasjon kan være nødvendig som et resultat av en tåre eller skade som følge av et fall, repeterende aktiviteter eller degenerasjon på grunn av aldring.

symptomer

Skade på rotator cuff kan resultere i symptomer som muskelsvakhet, hyppige smerter på grunn av betennelse og begrenset evne til å bevege armen.

prosedyrer

Når rotator cuff reparasjon er nødvendig, kan kirurgiske teknikker inkludere en skulder artroskopi (en liten knapp-sized innsnitt gjort for et lite kamera som brukes for visning og guiding kirurgi), åpen kirurgi eller en kombinasjon av begge.

risiko

Reparasjon kirurgi for å rotatorcuffen kan omfatte risikoer for eksempel nerveskader, skader på blodkar, blødninger, infeksjoner, skulder svakhet og skulder stivhet.