Hvordan få en Mageplastikk

June 27

Hvordan få en Mageplastikk


En Mageplastikk er en prosedyre kjent av plastiske kirurger som mageplastikk. Under en mageplastikk, er overflødig hud og fett fjernes fra mageområdet. Det kan dramatisk redusere størrelsen på en mage. En Mageplastikk er anbefalt for folk som er ute av stand til å miste fett i magen gjennom kosthold og mosjon.

Bruksanvisning

1 Sett opp en første konsultasjon med en plastisk kirurg. La kirurgen vet at du er interessert i å få en mageplastikk og tillate dem å vurdere om du er en god kandidat for kirurgi.

2. Finn ut risikoen ved operasjonen. Infeksjon og blodpropp er komplikasjoner som kan oppstå etter en mageplastikk. Etter alle instruksjonene vil redusere risikoen for disse oppstår.

3 Følg pre-operative instruksjonene fra legen. De fleste kirurger be om at du slutter å røyke og begrense soleksponering. Legen kan også anbefale at du slutte å ta visse medisiner.

4 bli satt under anestesi. De fleste Mageplastikk kirurgi involvere pasienten blir satt under narkose. En lokal bedøvelse kan benyttes, men det er sjelden.

5 Forvent kirurgi for å ta flere timer. Hvis det er en stor mengde fett og hud som må fjernes, kan operasjonen ta opp til fem timer for å fullføre. Et snitt er gjort, og det overskytende fett er fjernet av kirurgen.

6 Utfør de anbefalte ettervern instruksjoner. Legen din bør fortelle deg hvordan du skal ta vare på dressinger og sting. Du vil også bli gitt en resept på smertestillende medikamenter.

Hint

  • Du må ta fri fra jobb to til tre uker for å gjenopprette fra en mageplastikk.
  • Du vil ha et permanent arr på magen etter mageplastikk.