Bivirkninger av Lap Band Surgery

October 25

Lap band kirurgi er for folk som er minst 100 pounds overvektig. Med en liten snitt, en lege setter et bånd rundt øvre del av magen, noe som reduserer sin størrelse og funksjon og skape en mindre veske for mat. Båndet strammes eller løsnes ved en tilknyttet ballong, som i sin tur er koblet til en port under huden i veggen i magesekken. Justering bandet tillater pasienter å miste vekt kontinuerlig til sine mål er oppfylt. Selv om denne fremgangsmåten er effektiv for mange, er det ikke uten bivirkninger.

Oppkast

Når pasienter spise mer mat enn sine mindre poser kan holde, eller har spist eller drukket noe for fort, kan oppkast forekomme.

problemer med å svelge

Trykket av bandet kan påvirke spiserøret, som er gjør at mat, drikke og medisiner til å passere gjennom til magen. Som et resultat, kan noen runde band pasienter opplever vanskeligheter med å svelge.

Søvnløshet

Søvnproblemer er felles for runde band pasienter, på grunn av ubehagelig følelse av porten som ligger under huden i veggen i magesekken.

dehydrering

All mat og væske må tas i mot mindre mengder og oftere gjennom dagen. Hvis de ikke er klar over hvor mye vann de drikker, kan pasienten bli lett dehydrert.

Gass

Gass er et annet vanlig problem. Mange mennesker som har bandet en tendens til å bruke mer tid på å svelge mat enn de trenger å tygge det. Som et resultat, kan de i mer luft, noe som fører til oppblåsthet og gass.