Hvordan Kiss med en delvis protese

March 4

Iført protesene kan ta litt praksis, spesielt når det gjelder å sette dem og ta dem ut. De fleste vil tilpasse seg gebiss relativt lett, men med bare litt trening. Du vil også finne at de fleste normale aktiviteter, som å snakke og spise, selv piping, kan gjøres med proteser også. Kyssing med proteser er egentlig det samme som å kysse uten dem. Hvis du føler deg nervøs ideen, er det et par ting du kan gjøre for å lindre angst og sikre en hyggelig opplevelse for alle parter.

Bruksanvisning

1 Tenk å informere partneren din at du har proteser. Mens mange velger å ikke gjøre dette før de er svært nær den andre personen, vel vitende om at den andre personen er klar over din tannlege staten kan hjelpe lindre dine egne bekymringer.

2 Hold munnen og proteser frisk og ren. Dette inkluderer rengjøring protesene to ganger daglig med en myk børste og gebiss renere, samt holde dine naturlige tenner rene også.

3 Kos deg. Mange protese wearers - eller partnere av protese wearers - rapport at kyssing er fortsatt en veldig naturlig, enkel opplevelse.

Hint

  • Vær oppmerksom på om klips eller fester for partielle proteser viser eller ikke. De er vanligvis bygget ikke til først, men kan begynne å vise mer som tiden går. Dette er det eneste tilfellet der din partner kan merke noen forskjell fra vanlig kyssing.