Om statlig helseforsikring planer i New Jersey

August 30

New Jersey har en robust og konkurransedyktig privat helseforsikring markedet, og mange New Jersey beboere oppnå dekning gjennom arbeidsgiver gruppe planer også. Noen beboere, men faller gjennom sprekker. Dermed har staten iverksatt andre programmer for å løse behovene til beboere som har pre-eksisterende helsemessige forhold som gjør det umulig for dem å finne private dekning, og programmer for å gi dekning til gravide kvinner, barn, lav inntekt familes, eldre og funksjonshemmede.

NJ Protect

NJ Protect er staten New Jersey helseforsikring basseng for høy-risiko individer. New Jersey beboere som har visse helsemessige risikofaktorer eller pre-eksisterende forhold som gjør det umulig for dem å oppnå dekning fra private helseforsikringsselskaper kan søke NJ beskytte. Vanligvis kan du ikke søke på NJ Beskytt mindre du har blitt avvist for dekning i det private markedet. Premiene varierer fra $ 212 til $ 768 per måned fra og med 2011, og er subsidiert av den føderale regjeringen.

NJ Family Care

NJ FamilyCare Programmet finnes for å bidra til å gjøre helse dekning overkommelig for familier med barn. Kvalifiserte New Jersey familier med lav inntekt kan kvalifisere for gratis eller redusert pris dekning gjennom NJ FamilyCare. Planen dekker barn fra familier med inntekt på opp til 350 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. NJ FamilyCare omfatter også foreldre med inntekt på opp til 133 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Fattigdomsgrensen er annerledes for familier i ulike størrelser. Jo flere familiemedlemmer, jo mer penger familien kan tjene og fortsatt kvalifisere for ytelser.

New Jersey Medicaid

New Jersey Medicaid er et føderalt subsidierte, state-administrert program for å gi grunnleggende medisinsk dekning til barn, svært dårlig, eldre, funksjonshemmede og blind. Vanligvis, for å kvalifisere for New Jersey Medicaid, må søkere ha lave inntekter, lite i veien for personlig eide eiendeler, og være uforsikret.

Programmer for gravide

NJ Medicaid gir også spesielle programmer for å hjelpe gravide kvinner og mødre med små barn. Hvis en mor er kvalifisert for Medicaid ved barnets fødsel, Medicaid dekker også at barn i en periode på ett år, uavhengig av andre insurability faktorer. For å være kvalifisert for Medicaid, må den gravide kvinnen viser en husholdningsinntekt på 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen eller mindre. For enslige gravide kvinner med ingen andre barn, som kan oversettes til en månedlig inntekt på $ 2429. Merk at denne retningslinjen er mildere enn for foreldre i NJ FamilyCare program som ikke er gravid.