The Best Urter for Eksem

February 17

Eksem eller atopisk dermatitt, er en hud tilstand som forårsaker røde, kløende utslett på kroppen. Ifølge Mayo Clinic, kan symptomene på atopisk dermatitt kommer og går. Vanligvis påvirker denne tilstanden barn, men er sett hos voksne. Det er urter du kan ta for å behandle eksem.

Aloe Vera

Aloe vera vanligvis brukes på eksem for å lindre tørr hud. Det kan finnes i kremer eller gels og hjelpemidler i lindrende kløe assosiert med eksem.

gotu kola

Ifølge University of Maryland Medical Center, er gotu kola en urt som har vært brukt i århundrer for å helbrede sår og behandle hudinfeksjoner. Gotu kola inneholder hud-helbredende egenskaper triterpenoids. Du kan bruke urten lokalt eller som et supplement.

Rødkløver

Rødkløver er en plante som brukes til å behandle huden betennelser. Urten inneholder antioksidanten tokoferol som dreper giftstoffer, og University of Maryland Medical Center rapporterer at det har tradisjonelt blitt brukt til å behandle eksem.

Olive Leaf

Oliven blad blir brukt som en hud antiseptisk å bekjempe hud og bakteriell infeksjon.

kamille

The National Institutes of Health rapporterer at kamille har vært brukt i tusenvis av år, og er ofte brukt til å behandle eksem. Rapporter om allergiske reaksjoner er hyppige og kan føre til livstruende anafylaksi.

Lakris

Lakris er en anti-inflammatorisk brukes lokalt til å behandle eksem. Det bidrar til å lindre kløe og rødhet assosiert med utslett.