Hvordan kjøpe en Bath Lift

June 25

Hvordan kjøpe en Bath Lift


Hjemmet helsesektoren gjør nye fremskritt hver dag i å hjelpe eldre og mennesker med spesielle behov leve fullt og berikende liv. Utstyr som bad heiser hjelpe folk oppnå daglige oppgaver som ellers ville være umulig. Her er noen tips for å kjøpe et bad heis.

Bruksanvisning

1 Kjenn den enkeltes gjeldende, nøyaktig høyde og vekt informasjon. Bath heiser og mange andre deler av hjemmetjenesten utstyr har vekt kapasiteter og begrensninger høyde. Overskridelse av disse begrensningene kan gjøre utstyret usikre.

2 Mål dusj og den samlede størrelsen på badet. Sporene og trinser for badekar heiser krever en bestemt mengde plass til å monteres og drives. Hvis badet er ikke stort nok til å kunne ta imot et bad heis, må du vurdere andre alternativer.

3 kjøpe nytt utstyr. Kjøpe tidligere brukt utstyr fra er billigere enn å kjøpe nytt, men det er en risiko for at det brukte utstyret vil være uhygienisk eller i mindre enn perfekt stand. Kjøpe en splitter ny bad heisen vil hjelpe garanti for at det er rent og trygt.

4 Velge en pålitelig forhandler. Hvis du aldri har kjøpt hjem helsevesenet utstyr før, finne en anerkjent forhandler for å kjøpe din bad heis. Kontakt lokale sykehus eller omsorgsboliger for anbefalinger og kjøpe et bad heis laget av en respektert produsent fra en kunnskapsrik hjem helsevesenet spesialist eller førsteamanuensis.

5 Spørre om forsikring fakturering alternativer. Mange typer hjem helsevesenet utstyr er dekket av medisinsk eller resept forsikring. Kostnaden av bad heisen kan være delvis eller fullstendig dekket av brukerens forsikring så spør hjem helsevesenet spesialist som hjelper deg i å kjøpe badekaret heisen om forsikring fakturering alternativer.