Hva er årsakene til en Torn hjertet ventil?

July 26

Hva er årsakene til en Torn hjertet ventil?


Selv om hjerteventiler er plassert dypt inne i hjertet, kan de bli skadet i en rekke måter. Årsakene til en revet hjerteklaff spenner fra fysisk skade på indre infeksjoner.

Identifikasjon

Hjertet inneholder fire ventiler som sørger for at blodet strømmer i bare en retning gjennom de områder av hjertet. En revet hjertet ventil vil tillate blod å lekke bakover, avbryte den normale flyten av blod gjennom hjertet.

Hjerteinfarkt

Under et hjerteinfarkt, kan spasmer av hjerte forårsake papillemusklene å rive. Siden papillemusklene festes direkte til hjerteklaffen, er dette ofte fører til at hjerteklaffen for å rive i tillegg.

Traume

En revet hjerteventil kan oppstå fra direkte skade på hjertet. Vanlige årsaker til hjerte traumer er Falls, Vehicular ulykker og objekter punkterings brystet.

endokarditt

Endokarditt oppstår når bakterier eller bakterier inn i blodbanen, og festes til overflaten av hjerteklaffer. Bakteriene fortsette å feste til ventilen, forårsaker rifter og hull i hjertet ventil vev.

Revmatisk feber

Revmatisk feber er en vanlig infeksjon i hjertet ventil; den forårsaker revmatisk hjertesykdom. Infeksjonen i seg selv ikke forårsaker skade på hjerteklaffen. I stedet for å antistoffene som produseres av kroppen bekjempe infeksjonen forårsaker betennelse, arrdannelse og tårer av hjerteklaffen.