Hvordan å gjøre en Cellular Detox

December 19

Kroppene våre er utsatt for mange former for giftstoffer i vår hverdag. Disse giftstoffene er i luften vi puster, vannet vi drikker og maten vi spiser. De er absorbert gjennom huden vår, nese og munn. Mange av disse giftstoffene er uunngåelig og kan gjøre oss føler seg sliten og kjøre ned. Utføre mobilnettet avgiftning er en måte å kvitte kroppen av disse giftstoffene. Cellular detox kan gjøre en person føler sunnere og lykkeligere. Det kunne eliminere ukjente hodepine, depresjon, allergier og angst.

Bruksanvisning

1 Drikk rikelig med friskt, kaldt vann. Holde hydrert vil bidra til å skylle ut giftstoffer fra celler, vev og organer. Hold det daglige inntaket av vann mellom åtte og tolv glass om dagen. Du kan også drikke 100 prosent fruktjuice for å skylle ut kroppen.

2 Endre kosthold. Spis mer frisk frukt og grønnsaker som gulrøtter, brokkoli, epler og bananer å gi kroppen de næringsstoffene den trenger for å utføre nødvendige funksjoner. Hold inntaket av fet og stekt mat til et minimum. Når vi leter etter en matbit, ta ikke-buttered popcorn eller fettfattig kjeks i stedet for en candy bar.

3 Legg fiber til kosthold. Fiber hjelper kroppen din flytte avfall gjennom tarmen og ut av kroppen din. Spis mat som er rik på fiber, eller ta en daglig fiber supplement. Du kan starte dagen med en skål med høy fiber frokostblanding som hele korn rosin kli eller frostet strimlet hvete. Mest fiber finnes i huden av frukt og grønnsaker så i stedet for peeling, la huden på pærer, epler, fersken og poteter. Bytt til hele hvete brød i stedet for hvit for en ekstra boost av fiber.

4 Fasting. Når kroppen ikke er forbruker mat, bruker den energien typisk for fordøyelsen å rense seg selv mer grundig. Fasting vil akselerere detox prosessen. Fast for ikke mer enn tre dager på rad. Aldri begynner noen faste prosessen uten først å rådføre deg med lege.

5 Exercise. Når du trener deg til å svette, som er kroppens måte å naturlig å utføre cellular detox for å fjerne giftstoffer. Hvis øvelsen er ikke et alternativ for deg, kan du prøve en badstue å arbeide opp en svette.