Om Cider Liver Cleansing

April 1

Om Cider Liver Cleansing


Epler, eplejuice, apple cider og eple cider eddik har alle blitt knyttet til leveren rensing på grunn av sine mange gode egenskaper. Du kan gjøre en lever rens ved å drikke økologisk eple cider eller eple cider eddik for et angitt antall dager. Ifølge sent ernæringsfysiolog Paul Bragg, en skikkelig rens for å skylle innskudd fra leveren krever faste med eplejuice og eplecider eddik i en uke før du drikker 8 oz olivenolje.

Historie

Epler har vokst i tusenvis av år i tempererte soner og gallestein innskudd var nesten ikke-eksisterende i mennesker som bor i områder der eple cider ble jevnlig forbrukes. Apple cider eddik har vært brukt siden 400 f.Kr. da Hippokrates foreslo å drikke det i blanding for bedre helse. Eplejuice var knyttet til leveren rensing flere tiår siden som et middel for oppmykning innskudd.

signficance

Epler inneholder en type av oppløselig fiber som hjelpemidler i leveren i binding kolesterol, og de er også høy i næringsstoffer, slik som fosfor, kalium og silisium. De organiske upasteurisert versjoner av eple cider eller eplejuice (de med en solid rester på bunnen av jug) hjelpe flush toksiner ut av leveren. Ifølge Apple Cider Eddik Fordelene nettside, inneholder eple cider eddik enzymer og syrer som fremmer generell leveren helse.

Funksjon

Apple cider eddik, eplejuice og eplecider alle inneholder syrer som er gunstig for leveren din. Ifølge Susan Lev og Carol Lehr i "Your Body kan snakke, Art and Application of Clinical kinesiologi," økologisk eplejuice og fersk presset eple cider flush toksiner ut av leveren. Begge også inneholde eplesyre, som oppløser og flater gallestein i leveren. Av denne grunn er eplecider ofte brukt i forbindelse med en lever rens utformet for å kvitte kroppen av gallestein.

typer

Rensing begynner med å drikke upasteurisert eplejuice eller fersk presset eple cider i tre dager. Hvis du er hypoglycemic, kan du fortynne juice eller spise noe samtidig som du drikker cider. Man kan også forlenge rens til syv dager hvis man har galleblæren, som prosedyren vil redusere størrelsen på steinene.

Alternativt kan du drikke en blanding av 2 oz av eple cider eddik, kombinert med 6 oz av vann og 1 oz av honning hver dag i en uke som en generell rengjøringsmiddel. Du kan også drikke upasteurisert eplejuice i tre dager før du gjør en lever og galleblæren flush.

advarsler

Gjør en utvidet eple cider rens eller en som involverer faste eller drikker olje bare under omsorg av en medisinsk faglig. Hvis du bruker eple cider eddik i lengre perioder uten fortynning kan det bære gjennom tannemaljen. Unngå eple biprodukter som er pasteurisert, bearbeidet eller ikke økologisk mens du er på en rens - disse inneholder plantevernmidler og prosesskjemikalier som kan øke den giftige belastningen på leveren din.