Hvordan få B12 som en Vegan

July 5

B12 er ofte tenkt på som veganer dilemma. Det er kjent finnes i animalske produkter som kjøtt og meieriprodukter, og er en nødvendig bestanddel for nevrologisk funksjon, DNA-syntesen og dannelsen av røde blodceller. Så hvordan gjør man i kjøtt- og meierifritt samfunn innlemme dette viktige vitamin i kostholdet sitt? Forsterkede matvarer er nøkkelen. Følgende er noen forslag for å hjelpe deg å holde stappfulle av B12.

Bruksanvisning

Hvordan få B12 som en Vegan

1 Ha frokostblanding og melk erstatning for frokost. Ved inspeksjon, vil du finne at frokostblandinger er beriket med B12. Sjekk din melk erstatning --- enten det er ris, soya eller mutter melk, sjansene er det er befestet i tillegg.

2 Kjøp en befestet ernæringsmessige gjær. Disse er tynne flak som har en cheesy smak til dem, men de er veganer. Dryss disse velsmakende påfyll på alt du spiser - salater, poteter og bare om noen siderett. Kontroller på etiketten at den inneholder B12, som enkelte merker ikke er befestet.

3 Unn deg en energidrikk. Red Bull, Monster og Rockstar gi deg en solid dose av B-vitaminer.

4 Ta et supplement. Prøv en B12 supplement eller en daglig multivitamin som inneholder B12. Hvis du foretrekker et pulver form for vitamin, prøv Emergen-C.

5 Vær en god etikett kontrolløren. Mens undersøker etiketter for å se om maten er dyr-fri, oppmerksom hvis det er beriket med B12 eller ikke. Noen ganger kan du bli overrasket og finner ut at det er.