Hvordan bli kvitt loppene som er trygt for barn

June 27

Hvordan bli kvitt loppene som er trygt for barn


Et loppeangrep er stressende for deg og ditt kjæledyr. Ikke bare er kjæledyret fysisk elendig, men du har å forholde seg tanken på små blodsugende parasitter som opptar ditt hjem. Den gode nyheten er at du enkelt kan håndtere en loppeangrep uten å risikere kjæledyret eller familiens helse. Du trenger ikke å bekymre deg for å utsette noen for sterke kjemikalier. Alt du trenger er grunnleggende pantry elementer og litt utholdenhet.

Bruksanvisning

1 Vask kjæledyret ditt ved hjelp av et plantevernmiddel-free loppe shampoo. Kjøp en liten loppe kam og forsiktig gre gjennom kjæledyret ditt hår. Skyll kam ofte å frigjøre egg og lopper. Fortsett denne prosessen til kjæledyret pels vises loppe gratis. Kjæledyret ditt er mest sannsynlig den som brakte lopper inn i hjemmet, så behandle det er stedet å begynne.

2 Rengjør hjem, med fokus på teppebelagte områder, områder med stor trafikk, kjæledyr soverom og sengetøy. Dryss salt over hele tepper. Hvis du ikke ønsker å bruke salt, bruke natron eller en kombinasjon av de to. Kornene tørke lopper og drepe dem.

3 La blandingen på teppet for en hel dag og deretter vakuum. Plasser vakuum bag i en forseglet plastpose og kaste den bort.

4 Vask alt sengetøy i varmt vann med vaskemiddel, og tørk på høy varme.

5 Hell eller spray fersk presset sitronsaft på kjæledyret etter bading det å frastøte lopper.

6 Gjenta hvert trinn før loppeangrep er borte.