Hva gjør Høye sett & Høye Reps Do?

May 3

Hva gjør Høye sett & Høye Reps Do?


Styrketrening bygger muskelstyrke, størrelse og utholdenhet. Løfte vekter med høye reps og høye sett resulterer imidlertid i forskjellige gevinster av å løfte tyngre vekter for færre reps og sett.

definisjoner

I vekttrening, er en rep en vekttrening bevegelse, slik som å trykke på en vekt opp og returnere den til sin opprinnelige posisjon. En rekke representanter gjort i rekkefølge er ett sett.

Styrke

Vekt trening med tyngre vekter oppnår maksimal styrke gevinst. Hvis mer enn én til fem reps kan utføres, er vekten for lett å gi maksimal styrke gevinster. Så høye sett og reps er ikke best for styrketrening.

Størrelse

Vektløfting for størrelsen krever tunge vekter og flere repetisjoner enn å løfte for ren styrke. Høye reps og høye sett er likevel ikke egnet for betydelig bygge muskel størrelse.

Utholdenhet

Muskel utholdenhet øker med repetisjoner. Så høye sett og reps resultere i mer muskel utholdenhet.

Sirkulasjon

Høye reps og sett vil ikke direkte føre til maksimal styrkeøkning eller muskelvekst, men de bedrer blodsirkulasjonen. Bedre sirkulasjon betyr flere næringsstoffer får muskler. Fordi disse næringsstoffer er nødvendig for å øke styrke og størrelse, kan høy representanter bidra til muskelstørrelse og styrke.