Hva er årsaken til Hypermobilitets Hip Pain?

December 5

Hva er årsaken til Hypermobilitets Hip Pain?


Du kan bli født med hypermobilitet, utvikle det gjennom spesifikk trening eller oppleve det i løpet av svangerskapet. Hypermobil (hyperlaxity eller dobbel jointedness) betyr at noen, eller mange, av leddene kan strekkes utover normalområdet. Og det kan føre til smerter. Hyper hofter kan skade spesielt med visse aktiviteter.

genetikk

Hypermobilitet er arvelig. Ifølge London Pain Consultants, kan visse syndromer som Down (genetisk lidelse) og Marfans (bindevevsproblemer) bidrar til sin arv. Hvis du tilfeldigvis har veldig mobile hofteledd, så er du sannsynligvis ha mer hip smerte som et resultat, spesielt når du alder.

Sports Training

Hvis du er genetisk hyper eller har gjort spesifikke opplærings (turn eller dans) for å øke hofteleddet fleksibilitet, deretter trene og trening kan føre til smerter. Ifølge leddgikt Forskningskampanjen, må musklene gjøre mer arbeid rundt hyper ledd og væske kan bygge opp i leddene etter intens trening.

hip forvridning

Hypermobilitet kan føre til en eller begge hofter "popping" ut av plass. Og når du er hyper, kan du ikke engang vet hva du har gjort. Men den ekstreme smerten vil gi en anelse om at noe er galt.

Svangerskap

Under graviditet, er relaxin utskilles som løsner opp hofteleddet området og gjør dem hyper. Dette åpner for fødselen av babyen. Men den løsner kan føre til hoftesmerter. Ifølge Bekken Girdle Pain.com, en lidelse kan utvikle som gjenstår etter svangerskapet.

andre årsaker

For de med hyper hofter, repeterende bevegelser (sitter ved en datamaskin), ekstrem kulde, vektøkning og sover på magen kan føre til forsterket smerte i henhold til leddgikt Forskningskampanjen.