Hvordan legge lansetter i en enhet

June 7

Hvordan legge lansetter i en enhet


Overvåking blodsukkernivået er grunnleggende i forsvarlig omsorg og behandling av diabetes. Regelmessig testing vil hjelpe deg å avgjøre hvordan visse faktorer som mat, mosjon, stress og medisiner påvirker blodsukkernivået. Blodsukker skjermer lar deg bestemme blodsukkernivået beleilig. De er enkle å bruke og krever en prøve av blod som skal testes. Lansetter er lastet inn i en blodprøven, og deretter brukt til å stikke huden din til å ta en blodprøve for å teste.

Bruksanvisning

1. Vask hendene grundig med såpe med varmt vann og klapp dem tørre.

2 Skru av lokket fra blodet sampler i mot klokka for å avsløre lansettholderen.

3 Sett en lansett inn lansetten holderen og trykk den godt inn til den ligger tett inn i rommet.

4 Vri beskyttelseshetten fra lansetten med klokken for å fjerne den. Skru lokket tilbake på blodprøven.

5 Velg inntrengningsdybde fra tallene ligger på kronglete dial utsiden av blodprøven. Jo høyere tall, jo dypere lansetten vil trenge deg. Noen sampler enheter har hevet humper i stedet for tall, jo større blir hevet bump jo dypere penetrasjon. Prøv noen penetreringsdybde for å finne ut hvilken dybde som fungerer best for deg.

6 Finn utstøting / avtrekkerkontrollen. Avhengig av blodprøven dette kan være plassert på toppen av sampler i så fall må du trykke den ned helt til du hører et klikk. Hvis utstøting / avtrekkerkontrollen ligger på siden av blodprøven, skyv den tilbake helt til du hører et klikk.

Hint

  • Ikke gjenbruk dine lansetter, de er sterile og designet for engangsbruk.
  • For å unngå risiko for infeksjon aldri dele dine lansetter med noen.