Trampoline Jumping Øvelser

June 20

Trampoline Jumping Øvelser


Trampoliner gi en morsom, joint-vennlig form for aerobic trening som passer for de fleste aldre. Mens store, sirkulære eller rektangulære trampoliner brukes ofte utendørs og i gymsaler, mindre runde modellene er ideelle for bruk for hjemme-og innendørs treningsøktene, og de lagrer godt. Trampoline øvelser kan du trene store muskelgrupper, bedre behendighet og balanse, stimulerer lymfatisk sirkulasjon og bidra til å forebygge osteoporose og behandle cystisk fibrose.

Helse Bounce

Begynn med helse sprett, en øvelse som involverer milde vertikale svingninger i midten av trampoline uten føttene forlater overflaten. Voksne kan begynne med to til fem-minutters økter, flere ganger om dagen, og i henhold til Healing Daily, bør du øke varigheten gradvis å styrke bindevev og unngå prolapsed organer.

Jogge

Forbedre intensiteten på treningen ved å jogge på plass på trampoline. Begynn med å løfte det ene kneet vertikalt, og deretter spretter av med den andre foten mens den første foten tilbake for å få kontakt med trampoline overflate. Når du føler deg trygg, begynner å svinge armene til å følge dine føtter og kjøre knærne høyere i luften. Justere hastigheten på dine bevegelser for å øke hjertefrekvensen.

jump Strekker

Spretter opp fra trampoline overflate med begge føttene, og utføre en strekning på toppen av hoppet før retur til å lande på begge føttene. Strekker kan omfatte vri overkroppen, svinge armene over hodet og splitte bena bredt. Begynn med små bevegelser, og øke strekker seg så balansen og fitness bedre.