Fordeler med Red Grapefrukt for Body

August 6

Fordeler med Red Grapefrukt for Body


Grapefrukt er store sitrusfrukter, kategorisert som blonde (hvit) eller rød (rosa eller rubin). Red grapefrukt er en viktig del av et sunt kosthold, så fordelene ved å spise rødt grapefrukt er mange. Rød grapefrukt er rik på vitamin C, så vel som andre viktige mineraler og næringsstoffer som kan benyttes til forebygging av sykdommer.

Vitamin C

Red grapefrukt er rik på vitamin C, som hjelper bekjempe forkjølelse og beskytter kroppen mot frie radikaler. En diett rik på vitamin C bidrar til å redusere risikoen for kreft, hjerte- og karsykdommer og hjerneslag.

Hindrer nyrestein

Forbruker en liter grapefruktjuice hver dag øker urin pH-verdi, noe som reduserer risikoen for dannelse av nyrestein (kalsium oxalate steiner).

Senker blodtrykk

The Florida Department of Citrus anbefaler å drikke 8 ounces grapefruktjuice for å få 11 prosent av det anbefalte daglige verdi av kalium. Kalium hjelpemidler i å opprettholde væske- og saltbalansen i kroppens celler. Kalium er også viktig å kardiovaskulær helse, og bidrar til å redusere risikoen for høyt blodtrykk og slag.

DNA-formasjonen

Drikker 8 unser grapefruktjuice gir deg seks prosent av det daglige verdi av folat, som er viktig for vekst og utvikling, og spiller en avgjørende rolle i dannelsen av DNA og celledeling. Folat reduserer også risikoen for misdannelser i hjernen og ryggmargen. Kvinner oppfordres til å inkludere folat i kosten på grunn av dette.

øker metabolismen

Red grapefrukt er lav i natrium, høy i enzymer som forbrenner fett og bidrar til å skylle ut overflødig vann beholdes gjennom høy natrium dietter. Grapefrukt høye vanninnhold sammen med niacin den inneholder hjelper å få kroppens metabolisme fungerer. The Florida Department of Citrus anbefaler å drikke 8 ounces grapefruktjuice for å hjelpe kroppen din snu maten du spiser til energi.

detoxifies

Grapefruktjuice øker produksjonen av enzymer i leveren som eliminerer giftige forbindelser fra kroppen din. Leveren fjerner giftstoffer ved hjelp av en prosess som er delt i to faser. I den første fasen, visse enzymer forberede giftstoffer for den andre fasen av avgiftning. Noen matvarer øker virkningen av den første fasen uten å stimulere andre. Red grapefrukt øker begge faser, som øker leverens evne til å fjerne giftstoffer fra kroppen din.

Fights Cancer

Den rosa og røde farger du finner i rød grapefrukt er fra en phytonutrient kalt lykopen, som ifølge Verdens sunneste Foods, har anti-tumor aktivitet. Lykopen har også den høyeste evne blant kostholds cartenoids å bekjempe oksygen frie radikaler (forbindelser som kan skade celler). Dette bidrar til å redusere risikoen for enkelte kreftformer. Grapefrukt inneholder også store mengder av et flavonoid som heter naringenin, noe som bidrar til å reparere DNA i prostatakreftceller, noe som gjør det gunstig i kampen mot prostatakreft. Å drikke tre seks-unse glass grapefruktjuice hver dag bidrar til å redusere enzymer som aktiverer kreftutløsende kjemikalier som finnes i tobakksrøyk.

lavere Kolesterol

Rød grapefrukt inneholder pektin, som er en løselig fiber som bidrar til å redusere dårlige kolesterolet (LDL). Red grapefrukt reduserer også triglyserider (kjemisk form av fett i kroppen og i maten). Dette bidrar til å senke kolesterolnivået i kroppen din.