De beste måtene å Alkalize

March 9

Kroppen vår inneholder alkaliske og syre som trenger å være i en riktig balanse for oss å være sunn. Men fordi vår moderne livsstil ofte mangler riktig ernæring og mosjon, folk har en tendens til å være altfor syrlig og har behov for reparasjon av balanse. Som et resultat, er mange helsebevisste mennesker endre livsstilen sin for å befri kroppen av syrlig avfall til å bli mer basisk.

Grunner til å alkalize

Alle matvarer inneholder mineraler som, når metaboliseres av kroppen, avgir syre eller alkaliske rester. Denne kjemiske reaksjon, når den er alkalisk, lar kroppen en økt evne til å øke celleproduksjon, reparere skadede celler og absorbere næringsstoffer og mineraler. Akkurat det motsatte er tilfelle for syredannende matvarer. Når kroppen er mer syrlig enn alkaliske, setter vi oss selv i fare for å bli syke fordi cellene våre ikke er i stand til å fungere ordentlig. Symptomer på en altfor syrlig kroppen inkluderer leddgikt, revmatisme, kronisk halsbrann, kronisk tretthet, migrene, forstoppelse og diaré.

Metoder for å alkalize

Endre kosthold. De fleste friske, rå frukt og grønne grønnsaker føre til en alkalisk-forming reaksjon i kroppen. Alkaliske-forming matvarer inneholder vannmelon, honningmelon, druer, erter, bønner, mandler og tofu. For en detaljert liste over alkaliske / syredannende matvarer, se Resources. Holde seg borte fra kokte og bearbeidet mat, så vel som sukker, siden de er syredannende. Mest kjøtt, med unntak av organisk kylling, er også syredannende. Biff er vanligvis alderen, noe som gjør det surere enn kylling fordi matvarer er mer basisk når de er svært frisk og i sin opprinnelige form. Enhver kjøtt som inneholder antibiotika og / eller hormoner er også syredannende.

Drikk rikelig med rent vann hver dag (seks til åtte glass). Ofte har vann fra springen kjemiske giftstoffer som bare legge til problemet. Rent kildevann eller restrukturert alkalisk vann er det beste valget for alkalisering kroppen din. Alkalizing vann maskiner kan kjøpes som omstrukturere vann fra springen i alkalisk vann.

Trene moderat får deg til å svette, som blir kvitt syre avfall og giftstoffer. Rebounding (hopping på utstyr som ligner på en mini-trampoline) er en ideell øvelse fordi det er lett å gjøre, lett på leddene, og den beveger seg lymfe væske, som bærer bort syre avfall.

andre hensyn

Lær å puste riktig. Pust dypt og puster ordentlig (til det ikke er luft igjen i lungene) oksygene hele kroppen. Grunne pust tillater karbondioksid, som er surt, for å bygge opp i kroppen din.

Bli kvitt stress er en annen viktig faktor i å bli alkalisk. I sin bok "Alkalize eller dø," Dr. Theodore A. Baroody sier at "Enhver stressor at sinnet eller kroppen tolker og internaliserer som for mye å forholde seg til bladene en syrerest. Selv en mild stressor kan føre til en delvis eller total syre -dannende reaksjon. " Han fortsetter med å si: "Alle følelser, tanker og følelser, uansett type, er følte i den fysiske kroppen. De som er uharmonisk produserer syre reaksjoner. ... Intense følelser er ikke galt i seg selv, men å holde på hardnakket å det skaper alltid mer surhet, som fører til sykdom og smerte. "