Instruksjoner for hvordan du rengjør en elefant øre Washer

December 15

Instruksjoner for hvordan du rengjør en elefant øre Washer


The Elephant Ear Washer er et fantastisk verktøy for å hjelpe ren bygget opp voks ut av øregangen trygt og raskt. En oppbygging av ørevoks mot trommehinnen kan ikke bare være smertefullt, men kan føre til tap av hørsel (midlertidig, så lenge voks fortsatt), og det kan også stimulere nerveendene som forårsaker du å hoste eller føle at du har en kile i halsen. Når du har fjernet voks, må du vite hvordan du rengjør en elefant øre Washer å forhindre smitte fra forurensende settet.

Bruksanvisning

1 Skru ut engangsmunnstykket fra avtrekkeren øverst på sprayflaske. Engangsmunnstykket inkluderer gummi slangen som er festet til spissen som er plassert i øret. Knip slangen på kragen der den kobles til utløseren toppen og vri den mot klokken for å fjerne det. Kast hele munnstykket disponibel.

2 Skill trigger toppen fra sprayflaske. Hold sprayflaske med en hånd og med den andre, vri hele trigger topp mot klokken inntil det kommer gratis, og du kan skille de to delene.

3 Fyll sprayflaske halvveis med varmt vann og noen dråper antimikrobielle flytende oppvaskmiddel. Skru trigger toppen på og rist flasken i ett minutt.

4 Pump avtrekkeren flere ganger for å trekke såpevann gjennom utløsningssammenstilling.

5 Skill trigger toppen fra sprayflaske igjen. Skyll sprayflaske med varmt vann (til ingen såpeskum vises i vannet). Vask og skyll trigger toppen med varmt vann.

6 Fyll sprayflaske halvveis med varmt vann (ikke såpe). Skru trigger toppen igjen og pumpe avtrekkeren for å trekke rent vann gjennom. Fortsett sprøyting inntil alt vannet er borte. Dette vil skylle såpen ut av innsiden av avtrekkeren.

7 Skill de to delene igjen og la over natten til tørk. Når de er tørre, skru på en ny engang tips til trigger håndtaket og Elephant Ear Washer er klar til bruk igjen.

Hint

  • Hvis du er nervøs for å rense dine egne ører, gå til en lege eller klinikk for å få det gjort. Bedre å ha en stødig hånd ved hjelp av en elefant øre Washer å fjerne bygget opp voks da risikerer permanent skade på hørselen som du lærer.
  • Stikk aldri noe inn i øregangen. Det er lett å sprekke trommehinnen, og selv med en bomullsdott i kanalen kan skyve ørevoks lenger ned på trommelen.