Søvnforstyrrelser hos barn

September 21

Selv om søvnforstyrrelser er mer vanlig blant voksne og eldre kan barna lider av dem også. Symptomer på søvnforstyrrelser hos barn inkluderer forstyrret og dårlig søvnkvalitet, som kan behandles med medisiner og endringer i livsstil. Ifølge National Library of Medicine og National Sleep Foundation, søvnforstyrrelser hos barn inkluderer søvnløshet og søvnforstyrrelser og kan føre til negative effekter på fysisk og psykisk helse.

typer

Barn kan utvikle søvnforstyrrelser inkludert søvnløshet, søvnrelaterte pusteforstyrrelser, RLS, natteskrekk og mareritt, søvngjengeri og snakker og sengevæting.

Egenskaper

Søvnforstyrrelser som oppstår under barndommen kan fortsette inn i voksen år også, særlig søvnforstyrrelser så som søvnapné og snorking, som kan være forårsaket av underliggende medisinske tilstander.

symptomer

Symptomene på søvnforstyrrelser hos barn avhengig av type lidelse og inkluderer problemer med å sovne eller forbli sovende, avbrudd under pusting, hyppig oppvåkning og skrikende eller snakker uten å vite det.

årsaker

Årsaker til søvnforstyrrelser hos barn inkluderer stress fra skolen eller hjemme; medisinske tilstander som hovne mandlene eller adenoids; mangel på sengetid rutine og spise eller drikke for nær sengetid.

effekter

Barn som har Søvnforstyrrelser kan ha problemer med å betale oppmerksomhet og læring i skolen, opplever hyppig hodepine og magesmerter og ikke har nok energi til å spille.

Forebygging / løsning

Dersom søvnforstyrrelsen er forårsaket av en medisinsk tilstand, kirurgi eller medisiner kan være nødvendig å behandle symptom. Naturlige løsninger for å sove lidelser hos barn inkluderer å utvikle en sengetid rutine, redusere stress og spise et sunt kosthold.