Hvordan diagnostisere Sleepwalking

December 1

Statistikk viser at mellom 5 og 10 prosent av alle amerikanere sleepwalk. Forskjellige ting føre søvngjengeri i forskjellige personer. Den viktigste årsaken til søvngjengeri er på grunn av mangel på søvn. Sleepwalkers bør ha en vanlig leggetid og få nok søvn. Folk som sleepwalk gjør uvanlige og noen ganger farlige ting. Sleepwalking er mer vanlig hos barn, men de vanligvis vokse det.

Bruksanvisning

1 Se etter tegn på søvngjengeri, som å gå i midten av natten eller gå etter å ha falt i søvn. Dette kan skje kort tid etter at du går til sengs, like før han våkner opp eller helst i løpet av natten.

2 Merk at det er andre symptomer på søvngjengeri som snakker, spise eller gå på do mens du sover.

3 Erkjenne satt opp i sengen og ser ut til å være våken eller forvirret om noe mens faktisk å være sover er et annet tegn på søvngjengeri. Prøv å kommunisere eller våkner søvngjenger opp hvis han ikke svarer.

4 Se etter øyne til å være vidåpne vanligvis med en blank stirre. Når du snakker med personen, er det vanligvis ikke noe svar. Noen ganger søvngjenger vil reagere og kan faktisk snakke frem og tilbake et par ganger før du våkner opp.

5 Notice forvirring eller forvirring i denne personen etter å ha våknet opp.

6 Fokus på resultatene av rutinemessige tiltak på merkelige tider som etter å ha falt i dvale for eksempel å få opp og gjøre lunsj for neste dag eller feie gulvet.

7 Snakk med personen og spør henne om hun husker noe om søvngjengeri; hun vil ikke ha noen erindring av episoden i det hele tatt.

Hint

  • Unngå å våkne en søvngjenger; prøve å lede ham tilbake til sengen i stedet.