Hvordan endre et toalettsete Cover

August 7

Hvordan endre et toalettsete Cover


Vi har alle vært i denne situasjonen. Vi besøker et offentlig toalett, ofte mot vår vilje, til å utføre en vanlig nødvendighet. Enten det er en bensinstasjon bad eller anlegget på kjøpesenteret, er det bare å åpne døren kan fremkalle bakterie-fylt mentale bilder. Offentlige toaletter havn tusenvis av bakterier og åpne en stall dør ofte tester din heltemot. For fred i sinnet, mange fasiliteter tilbyr toalettsetet dekker for sine hygienebevisste kunder. La oss ta titt på hvordan du kan endre toalett setetrekk og gjøre opplevelsen så ren som mulig.

Bruksanvisning

1 Angi dusjhjørner og undersøke toalettsetet. Hvis noen eksisterende dekke materiale forblir på setet, bruke foten til å skyve setetrekket toalettpapir i toalettet og skylle den. Toalett sete dekker er 100 prosent biologisk nedbrytbare, akkurat som toalettpapir.

2 Rull toalettpapir og tørk overflaten på toalettsetet. Fjern alle vanndråper fra plast overflaten for å hindre en frisk setetrekk fester seg til toalettsetet, og senere, stikker til baken.

3 Finn toalettsetet dekselet dispenser. Ta tak i begge sider av dekselet og trekk forsiktig opp for å fjerne det fra dispenseren boksen for å hindre ripping dekselet. Deksler er vanligvis oval i form med en perforert, langstrakt utsparing i midten.

4 Riv perforeringen i midten til den løsner fra hoveddelen av toalettsetet dekselet (det vil henge som en klaff).

5 Plasser setetrekket toalettpapir på setet med avrundet kant på baksiden. Klaffen vil ligge inne i bollen fra fronten slik at virvlende vannet under flush å bære setetrekket ned i toalettet.

6 Husk at bakterier er i hovedsak konsentrert om baderoms dørhåndtak, tappekran håndtak og våte benkeplater. Selv om plast toalettsetet kan virke som et flott sted å huse bakterier, toalettseter inneholde cirka 49 bakterier per kvadrattomme versus nesten 25 000 bakterier per kvadrattomme funnet på en typisk kontortelefon, ifølge en studie utført av University of Arizona mikrobiologi team.