Tips for å stoppe kløe

March 9

Tips for å stoppe kløe


Kløe kan være en intens og ubehagelig opplevelse. Det er mange måter å lindre kløe før årsaken er eliminert. Noen klør er symptomatisk for sykdom, mens andre skyldes irritasjon av huden. Å vite hva slags kløe du lider er nøkkelen til å vite hvordan du behandler den. Enkelte behandlinger kan anvendes for enhver type av kløe, mens andre bare er effektive i behandling av en bestemt sak.

Bruk fuktighetskrem for tørr hud

Huden kan tørke ut på grunn av flere faktorer, blant annet hyppig vask eller bading og endringer i været. Bruk fuktighetskrem som første skritt i å lindre din kløe hvis du har tørr hud fordi godt fuktet hud er ikke så utsatt for det. Hold kløende områder fri fra svette, og pulver områder som gnager. Gnagsår irriterer huden og kan føre til kløe. Ta vitamin A og E som antioksidanter som hjelpemiddel i kløe lettelse. Bruk av maismel, primrose olje og avocado olje er en annen metode for å lindre kløende, tørr hud. Hvis ingen av disse metodene fungerer, søke hjelp fra en lege.

nummen Hives

Elveblest er kløende, røde nupper forårsaket av en allergisk reaksjon, infeksjon, autoimmun sykdom eller stress. Bruk av anti-klø krem, is eller en pasta laget av kaldt vann og tarter krem ​​er gode måter å bekjempe elveblest. En kjølig bad, spesielt med havregryn til, kan lindre kløe. Hvis reaksjonen er fra en allergi, vil ta et antihistamin hjelpe elveblest å gå bort. Stress bør også unngås, og kan lindres ved å drikke grønn te.

Is og mer for alle typer Itch

I alle tilfeller kan ising det berørte området lindre ubehag. Kalde temperaturer forårsaker nerveender å bli innsnevret, minske følelsen av kløe. Mange salver og kremer er tilgjengelig som hjelpemiddel i å lindre kløe. De fleste av disse inneholder stoffer, slik som fenol difenhydramin og kamfer, som er kjent for å bekjempe kløe. Medisiner som inneholder hydrokortison er også ofte svært nyttig. Såpe kan gnis over det berørte området, noe som resulterer i midlertidig lindring. I tilfelle av insektbitt, rubbing alkohol eller ammoniakk på bittet og dekker den med tape kan gi noen lettelse. Tannkrem, neglelakk, honning, te og sitronsaft er andre stoffer som kan brukes på huden for å lindre kløe.