Hvordan man kan sammenligne Medicare Supplement & Medicare Advantage

August 19

Medicare er helseforsikring for folk 65 år og eldre, eller folk yougner enn 65 med visse funksjonshemminger eller end-stage renal sykdom. Original Medicare gir del A og B. Det er drevet av den føderale regjeringen og dekker noen sykehus og medisinske kostnader. Medigap og Medicare Advantage er planer som kan kjøpes fra private forsikringsselskaper til å hjelpe deg å betale utgifter som ikke dekkes av Medicare. Vær klar over forskjellene slik at du vet hvilken plan er best egnet for dine behov.

Bruksanvisning

1 Vit hva du vil. Skriv ut en liste over alle dine månedlige medisinske kostnader, inkludert legebesøk, medisiner, helsetjenester utstyr kostnader og eventuelle andre medisinske relaterte utgifter. Bestem hva fordelene ville best hjelpe deg, basert på denne informasjonen.

2. Finn ut om en Medicare Advantage lege er i ditt område. De fleste urbane områder har leger som deltok i Advantage plan, men mange rurale områder ikke. Hvis det ikke er noen fordel lege i ditt område, Advantage planer er ikke et alternativ for deg.

3 Hvis det er Advantage leger i ditt område, finne ut hvem de er og avgjøre om de er leger du er villig til å bruke for medisinsk behandling. Finn ut om du trenger å gi opp din nåværende lege.

4 Hvis du har betydelige medisiner kostnader, husk at nye Medigap politikk ikke gir reseptbelagte medisiner dekning. Noen, men ikke alle Advantage planer gjøre.

5 Hvis du velger Medigap dekning, husk at den eneste forskjellen mellom den politikken er prisen. Alle Medigap planer må gi samme dekning ved lov.

Hint

  • Du må ha Medicare del A og B for å få en Medigap eller Medicare Advantage.
  • Medicare Advantage er en kombinasjon av Medicare A og B. Den fungerer på samme måte som en HMO eller PPO. Noen Advantage planer omfatter del D (reseptbelagte medisiner).
  • Hvis du deltar i en Advantage plan, vil Medigap politikk ikke fungerer.
  • Medigap politikk fungerer ikke med noen annen type forsikring.
  • Ifølge Medicare, Medigap planer er det samme i alle stater bortsett fra Minnesota, Massachusetts og Wisconsin, der det er små variasjoner. (Se referanser 1, s. 11) Besøk http://www.medicare.gov/Publications/Pubs/ pdf / 02110.pdf å lære dine alternativer hvis du bor i en av disse statene.