Hvordan man kan sammenligne Medicare D Planer Online i Ohio

November 13

Hvordan man kan sammenligne Medicare D Planer Online i Ohio


Medicare Part D program hjelper pensjonister betale for de høye kostnadene av reseptbelagte legemidler, og hvert år eldre får en sjanse til å velge Part D program som fungerer best for dem. Hvis du bor i delstaten Ohio, kan du sammenligne Medicare Part D planer på nettet og finner den som gir best verdi for deg. Premiene på Medicare Part D planer variere, som gjør nytten, så er det viktig å sammenligne planene nøye.

Bruksanvisning

1 Gå til plan finder nettsted Medicare gir. Skriv inn ditt postnummer i boksen og klikk på "Søk Plans" -knappen. Du kan også skrive inn ditt navn og effektive datoen for Medicare dekning for å få en helt personlig sitat på Medicare Part D planer.

2 Svar på spørsmål om din nåværende Medicare dekning og eventuelle supplerende hjelp du får. Ditt valg av planer kan bli påvirket av ytterligere hjelp du får til å betale reseptbelagte kostnader, inkludert Medicaid betalinger og utbetalinger fra andre statlige etater.

3 Klikk «Fortsett til Plan Resultater" og skrive inn navn på eventuelle resepter du tar. Fortsett å skrive inn hver av dine medisiner, og klikk "My Drug listen er komplett."

4 gjennom listen av apotek i ditt område og velge de som er mest praktisk for deg. Klikk på "Fortsett til Plan resultater" når du er ferdig.

5 Velg typer planer du ønsker å anmelde. Du kan kan velge Medicare Part D planer basert på en rekke kriterier. Klikk på "Fortsett til Plan resultater" når du er ferdig med å sette dine filtre på plass.

6 gjennom listen over Medicare Part D planer i din del av Ohio. Sjekk den nødvendige månedlige plan premie for hvert plan, samt dekning for de medisinene du tar og en liste over deltakende apotek. Merk kontaktinformasjonen for hver Medicare Part D plan og kontakte hvert selskap for å be om mer spesifikk informasjon.