Hvordan å miste vekt på Atkins Diet: mat å spise

September 15

Hvordan å miste vekt på Atkins Diet: mat å spise


Discover som Atkins diett mat å spise og kaste disse uønskede pounds. Hvordan ønsker du å kaste et par pounds raskt? I så fall kan gå på Atkins dietten være noe for deg.

Selv om dette ikke bør være lang sikt, kan du faktisk finne Atkins diett mat å spise som ikke er så ille.

Bli kvitt disse uønskede pounds og passer inn i det antrekket som alltid vært litt for tettsittende.

Bruksanvisning

1 Spis 20 karbohydrater eller mindre om dagen. Før lage en liste over Atkins diett mat å spise, er det viktig å lære hvordan denne dietten fungerer. Dette bør ikke være en langsiktig diett, men i stedet en kort sikt vekttap plan.

Atkins kosthold mat redusere karbohydrater og øke hastigheten på stoffskiftet. Når dette skjer, tar ketose sted. Ketose er en tilstand av kroppen der fettet omdannes til energi.

Flere ganger har jeg mistet vekt på Atkins diett med mat å spise fra rundt i huset som jeg vanligvis kjøper, og unngå de som var stivt.

Atkins dietten fremmer mat å spise som er lave i karbohydrater, holder karbohydrater til rundt 20 eller mindre per dag.

2 Spis grønne grønnsaker. Tenk grønt når du tenker på Atkins diett mat å spise: grønne bønner, salat, kålen, spinat, erter og kål.

Selv tomater er ok, de fleste av grønnsaker på denne dietten er grønne.

Også, mens på Atkins dietten, mat med høyt sukker bør unngås. Dette inkluderer frukt, til å begynne med.

Når kroppen er i ketose, og deretter legge til litt frukt til kosthold er fine. Det tar vanligvis en uke for kroppen å gå inn i ketose.

3 Unngå stivelse. Dette betyr ikke brød, poteter eller pasta. Stivelse er himmelen høy i karbohydrater og bør unngås helt for den første uken.

Etter den første uken, kan hvete brød brukes med måte.

Kjøtt som er panerte bør unngås. Hvis du vil ha kylling, og det er stekt, fjerne panerte huden.

4 Legg masse kjøtt i kostholdet ditt. De fleste kjøtt er på listen over Atkins diett mat å spise.

Biff, kylling, fisk, kalkun, alle kjøtt, inkludert røde er fine. Husk at dette er en av grunnene til at Atkins dietten har en kjepphest diett følelse.

Selv om de fleste kjøtt er fine, bør høyt fett unngås. Ellers trading en helserisiko for en annen.

5 Velg snacks. Atkins diett mat å spise for snacks er overraskende. Dette inkluderer svinekjøtt skinn, Slim Jims, Beef Jerky og mandler.

Det er andre snacks som er fine, men disse snacks er hva jeg spiste da jeg var på denne dietten. Igjen, spise dette i moderate mengder, fordi høyt fettinntak er også usunt for kroppen din.

Hint

  • Denne dietten bør være en kortvarig diett plan.
  • Unngå karbohydrater og se selv salat dressing. Hold orden på karbohydrater.
  • Unngå kullsyreholdige drikker og drikker unsweet te, te med litt Splenda, eller vann.
  • Hvis du bestemmer deg på Atkins dietten, gå ut av det minst en gang i måneden for en dag eller så. Selv om kroppen din vil komme ut av ketose scenen, ellers vil det være en helserisiko.
  • Kjøp Keto stikker fra det lokale stoffet butikken for å holde kroppen i sjakk av ketose. Jeg har alltid brukt disse fordi det er en fin måte å dobbeltsjekke om dietten fungerer.
  • Bor på Atkins diett med mat å spise som inneholder mye fett er ikke sunt.
  • Som med alle diett, hvis du har alvorlige helseproblemer, konsultere legen din før du prøver Atkins diett med mat å spise som er lave i karbohydrater.