god Endodontist

February 25

god Endodontist


Endodontists spesialister på akutt tann reparasjon. Disse tannlegene er eksperter på de myke massene inneholdt inne hver tann - nerve struktur, blodårer og andre slike skjøre materiale. Endodontists behandle tannskader og infeksjoner, så vel som føring rotkanalene og andre slike kirurgiske prosedyrer. Regelmessig tannleger ofte utføre endodontiske prosedyrer, men ekspertene er autorisert av regulatorer for å fullføre mer komplekse operasjoner.

Identifikasjon

En endodontist har fullført tannlege skolen sammen med ytterligere to års spesialutdanning, primært i å lære hvordan du best kan utføre rotfylling og gjentatte behandlingen (oppfølging operasjoner som reparerer tannproblemer uløst av den opprinnelige rotfyllinger). Endodontists håndtere alt relatert til komplekse massen som finnes i hver tann. Endodontistry er en av ni spesialiteter anerkjent av American Dental Association. Vanligvis endodontists tilpasse sin praksis å integrere komplekse ny teknologi for å øke effektiviteten av prosedyrer.

Betydning

De fleste mennesker søker etter endodontists etter å oppdage at de må ha en rotfylling. I andre tilfeller pasienten lider av en alvorlig tann infeksjon som kan kreve komplekse dental kirurgi for å korrigere, men ikke tannerstatning. Andre tannleger og dyktige endodontists ringe på følgende spesialister for å redde truede tenner som ellers ville trenge å bli fjernet.

Egenskaper

Tannleger ofte henvise sine pasienter til å endodontists for rotfylling trengs i jekslene, som er utfordrende tennene til å operere på. Tannskader forårsaket av traumatiske hendelser - for eksempel en idrettsskade - også må ofte behandles ved endodontists for å beskytte integriteten til tann papirmasse. Tenner som pådrar gjentatte skader fra aktiviteter som sliping eller tygge på harde gjenstander kan også repareres av endodontists.

Funksjon

Se etter dyktige endodontists som mottar et betydelig antall henvisninger fra andre tannleger i sitt område. Mange endodontists erverve mastergrader i tillegg til sin spesialisering sertifisering. Mens det i seg selv ikke indikerer høy kompetanse, det minst viser at de har finpusset sin kompetanse. Søk etter endodontists som har fått sertifisering fra American Association of Endodonti. Sertifikatet som de tilbyr er helt frivillig, men det viser at tannlegen i spørsmålet utfører til høy faglig standard.

betraktninger

Når du har et valg mellom å se en vanlig tannlege og en spesialist for en rotfylling, er det vanligvis bedre beslutningen om å gå til endodontist. Spesialister betalt mer for sine tjenester, men de har gått gjennom ekstra opplæring i å forebygge infeksjoner, gjennomføre komplekse tann operasjoner og unngå skader på følsomme nerve vev som finnes i hver tann. Beskytt din langsiktige tannhelse.