Verktøy for Professional Bil Mechanics

July 5

Profesjonelle bil mekanikere er kunnskapsrik og godt trente når det gjelder å reparere biler. Deres kompetanse omfatter bruk av ulike sett med verktøy for å opprettholde, gjenopprette og sikre at biler er i god stand. Verktøyene av profesjonelle bil mekanikere kan variere fra mekaniske eller håndholdt verktøy, heavy-duty utstyr til hydraulisk verktøy. Hvert verktøy har et annet formål, og må brukes deretter.

håndholdt verktøy

Håndholdte verktøy for profesjonelle bil mekanikere er små verktøy som kan betjenes for hånd. Et eksempel er en skrunøkkel, et verktøy som brukes for å tilveiebringe grep ved å dreie objekter ved anvendelse av dreiemoment slik som muttere og bolter. Skiftenøkkel kan også brukes til å feste boltene sikkert på de delene av biler. En annen type håndholdt verktøy som brukes av profesjonelle bil mekanikere er tang til å holde gjenstander og for bøying og skjæring materialer som motor ledninger. Tenger gir en mekanisk fordel til en mekaniker for å gripe et objekt med presisjon. En annen håndholdt verktøy som brukes til å skjære metall ledninger metallsaks, spesielt nyttig i bil montering for å skjære tykke metallplater.

Heavy-Duty Utstyr

En del av heavy duty utstyr som brukes av profesjonelle bilbransjen mekanikere er et kraftig hopp starter. Spranget starteren består av en lader og kabler festet til et bærbart batteri. Denne type hoppe forrett kan brukes til å starte motoren på en tung plikt kjøretøy fordi det er kraftigere enn vanlige hopp forretter brukes til å øke normal størrelse biler. En annen type automotive verktøy som brukes av profesjonelle bil mekanikere er et drivstoff injektor verktøy. Drivstoff sprøytebrukere er spesialiserte verktøy som brukes til å injisere drivstoff som diesel i tanken uten å skade sensitive deler eller forlate forurensninger.

Drivstoffsystemverktøy

Drivstoff trykk testere er eksempler på drivstoffsystemet verktøyene som brukes av profesjonelle bil mekanikere. Disse testere brukes til å sjekke trykket inne i bensintanken slik at auto mekaniker til å sjekke om drivstofftrykk er balansert for retten kraft og effektivitet. Drivstoff system disconnect verktøyene brukes til å skjære av forbindelsen mellom drivstoffslangen og olje eller air condition linjer. Frakopling av drivstoffledninger krever spesialverktøy som skal brukes av den profesjonelle automotive mekaniker på grunn av sensitiviteten av deler når under reparasjon.