Komplikasjoner av mikrodiskektomi

October 21

Mikrodiskektomi er en poliklinisk spinal kirurgi brukes til å behandle symptomer assosiert med en lumbar herniated plate. På grunn av at operasjonen ikke involverer omforming eller sammensmelting ryggraden, blir operasjonen betraktes som en mindre invasiv kirurgi i ryggraden metode. Operasjonen er imidlertid ikke uten sine risiko.

Hvordan det fungerer

Den mikrodiskektomi prosedyre begynner med en kirurg å gjøre en 1 til 1 1/2-inch snitt i nedre del av ryggen. Etter muskler er løftet (men ikke klippe) av ryggraden, er en kirurg i stand til å visualisere nerverøtter, som vanligvis betent på grunn av en herniated plate. En kirurg fjerner deretter den syke skivepartier som presser på nerven og i noen tilfeller fjerner en del av den fasett ledd som kan trykke på nerven.

Spinalvæske lekkasje

En kirurg kan perforere eller på annen måte skade spinalkanalen, forårsaker spinalvæske å lekke. Ifølge spine-health.com, oppstår denne komplikasjonen i 1-2 prosent av alle mikrodiskektomi pasienter årlig i USA (2003). En lekkasje bør ikke påvirke operasjonsresultatet. Lekkasjer av denne typen er vanligvis selvtettende, men en pasient kan trenge å hvile i ett til to dager for å redusere lekkasje og gi tid til å gro.

nerve Damage

Mens sikte på miscrodiscectomy er å fjerne en plate fra å trykke på en nerve, kan disse nerver noen ganger bli skadet under prosedyren. Dette kan føre til varig eller midlertidig tap av følelse, avhengig av plasseringen og alvorligheten av skaden.

Infeksjon

Mens en pasient skal gis antibiotika under og etter operasjonen, kan infeksjonen fortsatt forekomme. Enten ved operasjonsstedet eller inne i kroppen, symptomer på infeksjon omfatter hevelse, puss lekkasje på stedet, feber, varme på stedet eller tretthet. Hvis en mikrodiskektomi pasient opplever noen av disse symptomene, bør umiddelbar behandling søkes.

inkontinens

Fordi mikrodiskektomi behandler deler av nedre ryggraden, kan skade på nerver resultere i stressinkontinens. Denne tilstanden er en ufrivillig utslipp av urin som vanligvis oppstår etter en person nyser, ler eller øvelser. Fordi nerveskader av denne typen er vanligvis forbigående, inkontinens symptomer ofte avta etter kirurgisk utvinning periode på seks uker, når pasienter kan helt tilbake til bøying og vridning aktiviteter, ifølge spine-health.com.