Hvordan bli kvitt psoriasis under neglene

July 18

Psoriasis av negler er en tilstand som kan påvirke over 50% av folk som har psoriasis. Denne tilstanden kan bli behandlet og opprettholdt en rekke forskjellige måter. Les videre for å finne behandling som kan hjelpe din tilstand best.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt psoriasis under neglene

1 Start ved å dyppe hendene og føttene i varmt vann, noe som kan bidra til å redusere hevelse som psoriasis kan forårsake. Oljer og havremel bad olje kan legges for å redusere de lag av huden som kan bygges opp av psoriasis.

2 Bruk en loofah svamp eller pimpstein å gni forsiktig på det berørte området under neglen.

3 Bruk medisiner på det berørte området. Disse kan omfatte tjæreprodukter, salisylsyre og steroider. Kombinasjoner av disse kan fungere bedre enn å bruke bare en av gangen.

4 Snakk med legen din om reseptbelagte kremer og salver som kan brukes til å behandle psoriasis under neglene. Når den brukes, hansker på hendene eller sokker på føttene for å holde medisiner fra rubbing av, i hvert fall for en halv time etterpå.

5 Få nok sollys. Mange folk legger merke til en bemerkelsesverdig forbedring i sin psoriasis under neglene etter at de tilbringer tid i solen.

6 Prøv Balneoterapi. Disse er vannbaserte behandlinger som brukes i Europa og Asia. Dette inkluderer bruk av naturlige varme kilder, varme kilder, mineralvann og sjøvann til å behandle psoriasis.

7 bade og dusje regelmessig, ta vare å lett skrubbe huden påvirkes under neglene også.

8 Snakk med en lege om et nytt legemiddel for psoriasis kalles Ustekinumab. Dette er en selv injisert stoffet som har hjulpet mange pasienter med psoriasis og kan hjelpe hvis alt annet som skjer til å mislykkes.

Hint

  • Mange naturmidler og akupunktur har blitt hevdet å fungere. Dette kan hjelpe til med behandlingen av under neglen psoriasis samt.