Fallen Arches Pain

February 4

Foten inneholder mer enn 100 leddbånd, muskler og sener som arbeider med de 26 bein og 33 ledd i foten. Kombinasjonen av disse strukturene skaper buene av foten. Hoved støtte sene av buen er posterior tibial sene. Skulle dette sene svekke eller rive, kan en fallen bue oppstår, forårsaker andre komplikasjoner og smerte.

ankel Pain

Buen bistår i vektfordeling fra kroppen gjennom føttene og leggene. Arches bidra til å korrigere mobilitet og bistå i koordineringen over ulike flater. Skulle buen høsten, blir mobilitet hardere og foten kan vende utover, og tvang for mye press på den indre delen av foten med anklene skjev innover, en tilstand som kalles pronasjon. Hevelse, smerte og forstuinger kan oppstå på de indre områdene av anklene.

Nedre Leg Pain

Med tiden kan en fallen bue som ikke blir gitt orthotic støtte forårsake forskyvning av foten, ben, ankler og selv korsryggen. Mens vandre eller bevege seg, vil trykket fordeles til andre deler av foten, noe som postural belastning. Musklene fortsetter å svekkes, og buen er ikke lenger tilgjengelig for å gi riktig vektfordeling støtte. Resultatet er smerte som går fra foten og ankler inn i de nedre ben.

Shin splinter

Fallen buer kan føre til en stadig mer ustø gange, foten smerte og ujevn slitasje på skoen. Uten støtte for de falne bue, over tid, kan leddbånd i foten slitasje. Bones som støtter foten kan kollapse. Dette i sin tur kan føre til at foten muskler til å bli mye. Resultatet kan bli medial tibial stress-syndrom, også kjent som shin splinter. Bør shin splinter stå ubehandlet, kan stress frakturer forekomme.

plantar Faciitis

Plantarfascien er vev som reiser fra hælen av foten til buen. Det hjelper danner buen på foten. Når buen faller, blir plantarfascien betent, forårsaker plantar fasciitis. Smerte er ofte oppleves i midten av foten mens stående for den første tiden på dagen. Dette er fordi plantar fascia trekker seg sammen når den ikke er i bruk. Smerten gradvis avtar som plantarfascien strekker og brukes.

Heel Spurs

Nesten 70 prosent av personer som lider av plantar fasciitis også erfaring hæl bein spurs. En liten krok av bein som dannes på hælen bein kalles en hæl anspore. Det er vanligvis utformet på baksiden av foten hvor plantar fascia er festet til. Ifølge Mayo Clinic, er det et resultat av kronisk betennelse i plantarfascien. Hælspore kan være smertefullt og bidra til tap av mobilitet.