Hvordan hjelpe en elev som er stresset

October 6

Hvordan hjelpe en elev som er stresset


Stress er vanlig i livene til folk flest, ofte kommer og går gjennom hele året, og varierende i naturen. Studenter håndtere en rekke skolerelaterte press og utfordringer, mens stadig følelsen dømt, vurdert og behovet for å konkurrere. Stress kan føre elevene til å falle inn i en syklus der stress fører til dårlig ytelse, noe som fører til ny stress. Lærere eller professorer som gjenkjenner når studentene håndtere stress har mulighet til å hjelpe dem, samtidig som at karakterene gjenspeile elevenes faglige evne og ikke deres mentale tilstand.

Bruksanvisning

1 gjenkjenne når elevene arbeider med stress og erkjenner denne bevisstheten ved å la eleven vet du bryr deg. Spør eleven om han ønsker å diskutere saken som tyder på at han opplever stress. Del de observerte stressindikatorer med studenten, dersom det er hensiktsmessig. For eksempel, hvis en student har en plutselig endring i atferd eller akademiske prestasjoner, eller er forstyrrende, ta det opp med ham.

2 Snakk med stresset student. Lytt oppmerksomt til det han sier, være sikker på å gi studentene 100 prosent oppmerksomhet. Sett grenser med studenten, men unngå å ta en "superior" tilnærming til forholdet.

3 Spør eleven om stress er ny eller om han har jobbet med det i det siste med hell. For eksempel studenter som blir stresset i løpet av samme tid hvert semester, kan ha utviklet en mestringsmekanisme. Oppmuntre eleven til å bruke tidligere mestringsmetoder som fungerte.

4 Rett stresset student til ressurser. Foreslå at studenten besøke skolen rådgivningssenter eller se hennes lege. Minn elev av hennes sosiale nettverk og campus organisasjoner som gir mulighet for avslapping og stress lettelse.

5 Lag et positivt læringsmiljø. Være tilgjengelig for studenter og unngå skremmende dem eller gjøre dem redd for deg. Fortell elevene du vil de skal være vellykket og dra nytte av mulighetene for å øke deres selvtillit. Studenter håndtere en rekke stressfaktorer, og mens noen er unødvendige og andre ikke, bør lærere eller professorer ikke være årsaken til deres stress.

6 tolerere midlertidig avvik fra planen om studentens situasjonen tilsier det. Oppmuntre eleven til å holde tritt med kurs-arbeid og følger en daglig rutine som inkluderer deltar alle klasser. Mens elevene skal holde tritt med dagens arbeid, vurdere å gjøre et unntak som gjør at studenten å bli fanget opp hvis de lider faglig grunn til betydelig stress. For eksempel, hvis en student er stresset fordi hans mor nettopp død, kan det være vanskelig for denne eleven å utføre faglig for en kort tid.

7 Se etter ledetråder eller varseltegn som tyder på at studenten er i noen form for problemer eller har sikkerhet bekymringer. Berolige elevene trygghet og adresse plagsom atferd. Hvis plagsom atferd vedvarer eller er truende, rapportere atferd i henhold til skolepolitikken.