Hvordan få gratis First Aid Training

August 10

Hvordan få gratis First Aid Training


Mange føler at grunnleggende førstehjelp og HLR er gunstige ferdigheter. Hvert år blir tusenvis av liv reddet av folk med grunnleggende førstehjelp kunnskap. Men mange mennesker ikke klarer å ta tradisjonelle First Aid eller HLR klasser gjennom det amerikanske Røde Kors. Noen ganger emne tidene er upraktisk og noen ganger kostnaden av klassen er nok til å strekke et stramt budsjett. Heldigvis er det mulig å lære førstehjelp og HLR gratis.

Bruksanvisning

1 Naviger til firstaidweb.com. Dette nettstedet tilbyr gratis selvstyrt førstehjelp og HLR kurs på nettet.

2 Klikk på linken til venstre der det står "Free HLR kurs." Les informasjonen nøye, og klikk på linkene nederst for å komme seg gjennom hver side.

3 Fullfør endelige quiz og klikk, "Get Grade" for å se din poengsum.

4 Klikk på linken til venstre som leser, "First Aid" og fremdrift gjennom det selvfølgelig på samme måte.

5 Bestill en vegg sertifikat eller lommeboken kort som sier at du har fullført den elektroniske kurset. Det er en ekstra kostnad for sertifikatet eller kort.

Hint

  • Les informasjonen i hvert avsnitt nøye. Hvis du noen gang i en krisesituasjon vil du ønsker å være sikker på at du handler riktig.
  • Det er noen ganger andre alternativer for gratis in-person opplæring i førstehjelp. Noen sykehus tilbyr gratis baby HLR klasser og fylkes helse avdelinger kan være i stand til å henvise deg til andre ressurser.
  • Noen jobber kan ikke akseptere en online First Aid eller HLR kurs som en erstatning for en lokal klasse. Selv om gratis online førstehjelp og HLR trening kan være praktisk, det er ingen erstatning for en amerikansk Røde Kors klasse som vil kreve at du vise hva du lærer. Hvis mulig bør du ta en klasse i person.