St. John Ambulance førstehjelpskurs

September 24

St. John Ambulance førstehjelpskurs


Grunnlagt i Storbritannia i 1877, er St. John Ambulance Association en London-basert, verdensomspennende veldedig organisasjon viet til undervisning akutt førstehjelp på skoler, arbeidsplasser og større fellesskap. Den lærer førstehjelp ferdigheter til om lag 800 000 mennesker i et gitt år, med mange av sine elever å gå videre til å bli frivillige som deltar nødanrop og gi omsorg til en ambulanse kommer, samt gi transport for pasienter, førstehjelp på offentlige arrangementer og tjene som et tilknyttet lokale ambulansetjenesten under store kriser.

Early Years Førstehjelp

The Early Years First Aid kurset fokuserer på krisescenarier som er møtt av fagfolk som ser etter barn under åtte år. Lærere, lekeledere og au pairer er blant barnevernet fagfolk som kan ha nytte av dette kurset. Varigheten av kurset er 12 timer, der elevene lærer hvordan de skal takle slike kriser som choking, astma og diabetes nødhjelp, brannskader, forstuinger, blødninger, hodeskader, beslag, stammer, forstuinger og brudd, i tillegg til handlingsplaner.

First Aid at Work

The First Aid at Work kurset lærer vanlige førstehjelp ferdigheter som kan være nødvendig i et arbeidsmiljø. Du kan velge å ta tre-dagers kurs som enten tre sammenhengende dager eller som et delt kurs, avhengig av senter med klassen. Studentene er utdannet på hvordan man skal håndtere kriser som øyeskader, besvimelse, hjerteinfarkt, sjokk, brannsår og scalds, blødning, forgiftning, kvelning og beslag.

Emergency First Aid at Work

The Emergency First Aid at Work Kurset er best for mindre arbeidsplasser som er mindre sannsynlighet for å presentere helse- og sikkerhetsrisikoer. Klassen varighet er en dag, der instruktører dekke helse- og sikkerhetsforskrifter, felles arbeidsplass skader, behandling av en bevisstløs havari, administrere en hendelse, blødning, choking, kramper, sjokk, gjenoppliving og prioriteringene førstehjelp.

Hjerte-lungeredning (HLR) og automatisert ekstern defibrillering (AED)

Den Hjerte-lungeredning (HLR) og automatisert ekstern defibrillering (AED) kurset lærer elevene de ferdigheter som kreves av en AED operatør, og før førstehjelp kunnskap er ikke nødvendig. Kurset varer i fire timer, og dekker bli kjent og drift av AED, hjerteinfarkt, gjenoppliving og behandling av en bevisstløs havari.