Hvordan fikse Torn innvendige sting Etter en hysterektomi

December 12

En hysterektomi innebærer fullstendig fjerning av livmor og eggstokker fra en kvinnes kropp. Det kan innebære komplikasjoner og bivirkninger, for eksempel nerveskader, betennelse og infeksjon, og bør overvåkes av et medisinsk team for å sikre at hysterektomi er healing riktig. Hvis du føler ekstrem smerte, svimmel eller ør, eller uvel, bør du kontakte lege eller ringe 911 med en gang. Du kunne ha revet masker som trenger umiddelbar oppmerksomhet og kan ha behov for reparativ kirurgi på sykehuset. Her er hva du skal gjøre hvis du tror du har revet masker fra en hysterektomi.

Bruksanvisning

1 Hold deg rolig. Hvis du har smerter, og du kan se blødning eksternt, prøv å ikke bevege seg for mye eller trekke musklene i magen; Dette kan føre til indre blødninger som kan føre til sjokk eller til og med være dødelig. Ring 911, eller har noen andre gjøre det for deg. Hvis du "føler" noe ikke er riktig inne operasjonen, ring din lege eller 911 for å finne ut om det er faktisk revet masker.

2 Få til sykehuset. Du må kanskje sitte i en ambulanse eller ha noen kjøre deg. Hvis tilstanden er alvorlig, ring 911 og gå av ambulanse. EMTs kan hjelpe deg medisinsk mens du rir til sykehuset, noe som vil gi deg den raskeste behandling for revet masker. Hvis du har blodtap eller gå inn i sjokk, kan EMTs hjelpe deg før du kommer til sykehuset.

3 Reparer stingene. Når du kommer til sykehuset, vil en kirurg trenger å reparere revet masker og rydde opp i eventuelle skader som kan ha skjedd med hysterektomi. Dette kan innebære generell anestesi og et opphold på sykehuset etter operasjonen er fullført. Kirurgen vil sørge for at stingene er plassert riktig og at kroppen ikke blødning eller gå inn i sjokk.

Hint

  • Hvis du tror du kan ha revet masker, ikke ta noen aspirin eller blodfortynnende. Dette kan føre til blødning eller ytterligere blodtap.