Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for artroskopisk Knee Surgery?

May 9

Artroskopisk kne kirurgi er et stort fremskritt i ortopedisk medisin. Den tillater leger å gjøre langt mer komplekse prosedyrer med langt færre komplikasjoner og mindre samlet utvinning tid. For de uten helseforsikring, kan nødvendigheten av artroskopisk kneet kirurgi være skremmende. Kjenne den gjennomsnittlige kostnaden for en grunnleggende prosedyren kan hjelpe pasientene å ta informerte beslutninger om deres helse.

Betydning

Artroskopisk kne kirurgi er et flott alternativ til åpen kirurgi. De fleste prosedyrer kan nå utføres artroskopisk, sparer pasienten litt tid i utvinning, samt forebygge arr og andre problemer forbundet med større snitt. Artroskopisk kirurgi innebærer å gjøre tre små snitt i kneleddet, gjennom hvilke instrumenter som er satt inn i sammen med et kamera. Kirurgen bruker verktøy og kameraet til å gjøre arbeidet han normalt ville opptre med en mye større snitt.

betraktninger

Når du vurderer om du skal få artroskopisk kne kirurgi, må du passe på og snakke på lengden med legen din, og forklar at du skal betale for dette av egen lomme. Mange ganger, når leger kjenner en pasient har ingen forsikring, men er villig til å gjøre hva det tar å få prosedyren betalt for, vil legen arbeide direkte med pasienten så langt som betaling, og noen ganger vil selv ta mindre betalt for den generelle prosedyren fordi det vil være noen forsikring ringer å hoppe gjennom.

Gjennomsnittlig kostnad

Ifølge US Department of Health and Human Services, kan kostnadene ved en artroskopisk prosedyre være opp til $ 7000 --- med gjennomsnittet rett rundt $ 4500. Dette vil variere fra sted til sted, og også på hva slags prosedyre er utført i løpet av arthroscope. Dette er det totale anslaget for de totale kirurgi inkludert anestesi, sykehustjenester og legens honorar. Igjen, dette er ment å være en gjennomsnittlig, ikke en eksakt match. Husk og sjekk med legen din for å få et mer nøyaktig anslag.

fordeler

Veiing alternativene enten å ha kirurgi eller ikke på grunn av kostnader er en alvorlig avgjørelse å ta. Hvis du har et alvorlig problem med kneet som må tas opp, kan forsinke kirurgi bety en mer alvorlig skade som vil koste enda mer penger, eller --- enda verre --- kan føre til at du har en ulykke som kan lande deg på sykehuset. Pass og diskutere fordelene og ulempene ved å ha kirurgi nå med legen din.

Betale ut

De fleste sykehus og leger har en Care Credit alternativet tilgjengelig for folk som ikke har forsikring og som ønsker å betale for sine prosedyrer ut av lommen. Hvis kreditt ikke tillater det som et alternativ, igjen diskutere det med legen din. De fleste leger vil gjøre alt de kan for å arbeide med sine pasienter å få dem god behandling.